Κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο Δημαρχείο και χτύπησαν στέλεχος της Χρυσής Αυγής (+photos)

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν σήμερα το μεσημέρι στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, όταν κουκουλοφόροι εισήλθαν στην αίθουσα και χτύπησαν το στέλεχος της Χρυσής Αυγής Αρτέμη Καλούτσα.

Στην αίθουσα βρίσκονταν αρκετοί κάτοικοι από το Φυτόκο κι εκπρόσωποι αριστερών συλλογικοτήτων και φορέων, καθώς και ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής Παν. Ηλιόπουλος. Κάποια στιγμή περίπου έξι κουκουλοφόροι μπήκαν στην αίθουσα κι άρχισαν να φωνάζουν «Ηλιόπουλε που είσαι?». Ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής δεν ήταν εκείνη την ώρα μέσα στην αίθουσα. Οι κουκουλοφόροι πλησίασαν το στέλεχος της Χρυσής Αυγής Αρτέμη Καλούτσα που βρίσκονταν στην αίθουσα και τον ρώτησαν «τι κάνεις εσύ εδώ?». Ο κ. Καλούτσας δεν απάντησε και τότε οι κουκουλοφόροι έπεσαν πάνω του. Ένας άνδρας κράτησε για λίγο δύο από αυτούς. Επικράτησε πανικός. Οι κουκουλοφόροι βγήκαν από την αίθουσα, έριξαν κάτω σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν τον κ. Καλούτσα και τον χτύπησαν στο πρόσωπο. Σύμβουλοι, κάτοικοι κι εκπρόσωποι φορέων βγήκαν έξω προκειμένου να τους απομακρύνουν. Οι κουκουλοφόροι εξαφανίστηκαν από το Δημαρχείο φωνάζοντας «Φασίστες κουφάλες έρχονται κρεμάλες» ενώ στο Δημαρχείο μετέβη η Αστυνομία καθώς κι ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον κ. Καλούτσα ο οποίος αποχώρησε με το ασθενοφόρο.
Λαμβάνοντας το λόγο ο Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γ. Μουλάς δήλωσε «Η εισβολή κουκουλοφόρων στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν έχει καμία θέση. Αυτά τα φαινόμενα είναι καταδικαστέα δε θα πρέπει να ενθαρρύνουμε τέτοιες ενέργειες. Η εισβολή των κουκουλοφόρων είναι πρωτόγνωρο φαινόμενο στο Δημοτικό Συμβούλιο. Δεν ξέρω ποιοι τους υποκινήσανε αλλά εύχομαι ο καθένας μας να πράξει αποτρεπτικά σε τέτοια φαινόμενα που δεν συνάδουν με τη δημοκρατική λειτουργία του Συμβουλίου». Μάλιστα αποφασίστηκε να εκδοθεί κοινό ψήφισμα καταδίκης του συμβάντος και να κατατεθεί μήνυση.

koykoylof symv (2)

Κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο Δημαρχείο και χτύπησαν στέλεχος της Χρυσής Αυγής (+photos)

Μαγνησία, Πρώτο Θέμα |