Οι “Έμποροι – Ενάντια στην Κρίση ”  για την απόφαση του ΔΣ του ΕΣΒ την Κυριακή της Αποκριάς 13 Μάρτη  η αγορά να παραμείνει κλειστή

“Έμποροι – Ενάντια στην Κρίση “

για την απόφαση του ΔΣ του ΕΣΒ την Κυριακή της Αποκριάς 13 Μάρτη
η αγορά να παραμείνει κλειστή

Στο ΔΣ που έγινε στις 09 Μάρτη τέθηκε σε συζήτηση και προς απόφαση το ποια θα είναι η στάση που θα κρατήσει ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου και Ν. Ιωνίας στην απόφαση της περιφέρειας να επιτρέψει και την Κυριακή 13/03 τα τοπικά καταστήματα να είναι ανοικτά.

Από την πλευράς μας ως “Έμποροι – Εναντια στην Κρίση” θεωρούμε ότι είναι εξοντωτικό και απάνθρωπο τόσο για τους εμπόρους όσο και τους εμποροϋπαλλήλους να δουλεύουν και την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς. Αντιθέτως, είναι μια Κυριακή που ο καθένας θέλει να περάσει ξένοιαστα, ξεκούραστα και να χαρεί το καρναβάλι με φίλους είτε με την οικογένειά του.

Ως “Έμποροι – Ενάντια στην Κρίση” καταθέσαμε την πρόταση στο ΔΣ του ΕΣΒ να πάρει ο απόφαση ο Σύλλογος και να εκδώσει ανακοίνωση ότι η αγορά θα ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΜΑΡΤΗ. Η απόφαση αυτή τελικά υπερψηφίστηκε, παρά το γεγονός ότι μέλη της πλειοψηφίας όπως και ο ίδιος ο πρόεδρος καταψήφισαν την πρότασή μας. Μάλιστα πιστεύουμε ακράδαντα ότι η απόφαση αυτή εκφράζει τη συντριπτική πλειοψηφία του Εμπορικού κόσμου!

Από την πλευρά μας θεωρούμε σημαντικό εφόσον έχει παρθεί καθαρή απόφαση, να εκδοθεί ανακοίνωση που θα ενημερώνει τα μέλη του ΕΣΒ αλλά και το καταναλωτικό κοινό.
Θεωρούμε λοιπόν εκ των ουκ άνευ ότι η Διοίκηση και ο πρόεδρος του ΕΣΒ θα εκδώσει ανακοίνωση, σεβόμενη και την απόφαση του ΔΣ ότι “Η αγορά του Βόλου την Κυριακή 13 Μάρτη θα παραμείνει κλειστή”. Κάτι τέτοιο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τη σωστή κι έγκυρη ενημέρωση του Εμπορικού κόσμου, του καταναλωτικού κοινού αλλά και της τοπικής κοινωνίας γενικότερα. Διαφορετικά εκτός των άλλων θα υπάρξει σύγχυση στην τοπική αγορά.

Οι “Έμποροι – Ενάντια στην Κρίση ” για την απόφαση του ΔΣ του ΕΣΒ την Κυριακή της Αποκριάς 13 Μάρτη η αγορά να παραμείνει κλειστή

Μαγνησία, Πρώτο Θέμα |