Μαθήματα Ελληνικής Ιστορίας στην Τ.Ο. Μαγνησίας της Χ.Α

Σε πείσμα των καιρών, ενάντια στο πνεύμα ιστορικών «αναθεωρήσεων» και γενικής ισοπεδώσεως, η Χρυσή Αυγή ξεκινά Μαθήματα Ελληνικής Ιστορίας.

Συγκεκριμένα κάθε Τετάρτη, σε όλες τις Τ.Ο. του Κινήματος, καταξιωμένοι εκπαιδευτικοί και γνώστες της Ιστορίας αναλαμβάνουν να διδάξουν και να αναλύσουν σημαντικές πτυχές και γεγονότα της Ελληνικής Ιστορίας, με στόχο την ανάσχεση της παραποιημένης ιστορίας και χυδαίας διαστρεβλώσεως ιστορικών γεγονότων.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας αυτής λοιπόν του Κινήματος, η Τ.Ο. Μαγνησίας πραγματοποίησε το πρώτο μάθημα την περασμένη Τετάρτη στο Βόλο με θέμα την «’Εξοδο του Μεσολογγίου», η οποία έλαβε χώρα τον Απρίλιο του 1826. Πλήθος νεαρών ατόμων παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την εξιστόρηση της λαμπρής αυτής ιστορικής στιγμής.
Η Ελληνική Ιστορία ΔΕΝ παραχαράσσεται και η Εθνική Μνήμη δε διαγράφεται. Έθνος χωρίς Συνείδηση, Ρίζες, και Μνήμες είναι καταδικασμένο να χαθεί.

Η Χρυσή Αυγή αντιστέκεται σε αυτήν την ωμή επιχείρηση εθνικής αποδομήσεως και απαξιώσεως της Ιστορίας του Ελληνικού Έθνους.

Όπως είχε πει ο μεγάλος ηθοποιός, Peter Ustinov: «Η Ιστορία είναι όπως οι καθρέπτες του αυτοκινήτου. Κοιτώντας πίσω, καθορίζεις την πορεία σου εμπρός».

Μαθήματα Ελληνικής Ιστορίας στην Τ.Ο. Μαγνησίας της Χ.Α