Ένας ερευνητής συνελήφθη γιατί ανέφερε ελάττωμα στο site  των εκλογών

Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο στην Αμερική. Ένας ερευνητής ασφαλείας που βρήκε και ανέφερε ελαττώματα προς έκπληξη συνελήφθη αντί να ανταμειφθεί από τις αρχές στη Φλόριντα.

Ο David Levin, 31 ετών, ένας ερευνητής ασφάλειας από το Estero στη Φλόριντα, συνελήφθει από τη Φλόριντα της αστυνομίας την περασμένη εβδομάδα. Το ένταλμα εκδόθηκε από την αστυνομία της Φλόριντα, αφού διαπίστωσε ότι η Levin ήταν ένοχος με τρεις κατηγορίες που σχετίζονται με hacking.

Παρά το γεγονός ότι προσπάθησε να κάνει την αστυνομία να κατανοήσει ότι βρήκε τα ελαττώματα για την προστασία της ιστοσελίδας των εκλογών από τους χάκερ, ο Levin έπρεπε να περάσει έξι ώρες στη φυλακή την περασμένη Τετάρτη προτού αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση $ 15.000.

Η αστυνομία από την πλευρά τους δήλωσε ότι ο Levin συνελήφθη για παράνομη πρόσβαση σε κρατικές ιστοσελίδες σε τρεις περιπτώσεις. Η πρώτη πραγματοποιήθηκε στις 19 του Δεκέμβρη του 2015, όταν ο Levin παράνομα μπήκε στην ιστοσελίδα Lee County Elections. Το περιστατικό ακολουθήθηκε στη συνέχεια από δύο άλλα, στις 4 και 31 Ιανουαρίου το 2016, όταν ο Levin χάκαρε επίσης το Τμήμα την ιστοσελίδα Department the State Elections.

Οι αρχές δήλωσαν ότι κατηγόρησαν τον Levin, γιατί ποτέ δεν ζήτησε την άδεια πριν από την έναρξη των προσπαθειών του. Ίσως δεν ήξεραν ότι οι ερευνητές ασφαλείας συχνά προσπαθούν να βρουν παραθυράκια σε ιστοσελίδες συμπεριλαμβανομένων των κρίσιμων κρατικών ιστοσελίδες για να τις προστατεύσουν από τους εγκληματίες του κυβερνοχώρου.

Ο Levin, ο οποίος εκτός από ερευνητής είναι και ο ιδιοκτήτης της δική του εταιρεία που ονομάζεται Vanguard Cybersecurity, έχει επίσης γυρίσει ένα βίντεο μαζί με τον Dan Sinclair, με λεπτομέρειες το πώς ο ίδιος χάκαρε τις ευάλωτες ιστοσελίδες χρησιμοποιώντας ένα απλό σφάλμα SQL.

Διαδώστε το άρθρο :

Περίληψη

ερευνητής

Τίτλος

Ερευνητής συνελήφθη γιατί ανέφερε ελάττωμα στο site των εκλογών

Περιγραφή

Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο στην Αμερική. Ένας ερευνητής ασφαλείας που βρήκε και ανέφερε ελαττώματα προς έκπληξη συνελήφθη αντί να ανταμειφθεί από τις αρχές στη Φλόριντα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ένας ερευνητής συνελήφθη γιατί ανέφερε ελάττωμα στο site των εκλογών

Τεχνολογία |