Σε πλήρη δράση το bc volos

Σε πλήρη δράση όλα τα τμήματα της ομάδας του bc volos …Η ανδρική-εφηβική ομάδα που αγωνίζεται στην Α 2 ΕΣΚΑΘ παρά το μικρό μέσο όρο ηλικίας των παικτών της ( 17,6 ) παίζει πολύ καλό μπάσκετ αν και αγωνίζεται με ομάδες που έχουν έμπειρους και μεγάλους παίκτες στην ηλικία. Μάλιστα έχει πετύχει μία νίκη ενω σε άλλα δύο παιχνίδια έφθασε πολύ κοντά . Στο εφηβικό πρωτάθλημα βρίσκεται στην 2η θέση του πρωταθλήματος και διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο αν και είναι πρώτη χρονιά έφηβοι οι παίκτες μας . Το παιδικό τμήμα ανανεωμένο κατά μεγάλο μέρος έχει 5 νίκες και 2 ήττες και βρίσκεται στην 3η του πρωταθλήματος και δείχνει ότι με την δουλειά που γίνεται την ερχόμενη χρονιά θα είναι πάλι από τους πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος.
Στα γυναικεία τμήματα η ομάδα των κορασίδων μπαίνει στην μάχη του πρωταθλήματος το Σάββατο 13/12 και έχει σαν στόχο για 2η συνεχόμενη χρονιά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την συμμετοχή της στον μεγάλο τελικό της Θεσσαλίατουμ.ίσης οι ίδιες αθλήτριες μας συμμετέχουν και στο γυναικείο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΘ για να πάρουν εμπειρίες παίζοντας με ομάδες που έχουν έμπειρες παίκτριες στα ρόστερ τους .
Στα τμήματα της υποδομής οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά σε όλες τις ηλικίες στο 1ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας καθημερινά από τις 6-9 μ.μ και φυσικά και οι εγγραφές που γίνονται όλο τον χρόνο σε όλα τα τμήματα των αγοριών αλλά και των κοριτσιών μας ,για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα
τηλέφωνα:
6946284232-6972124459-6987048486-697388164-2421082748 και φυσικά στην σελίδα μας στο fb (bcvolos)….
Και φιλανθρωπικός αγώνας

Φιλανθρωπικός αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου και ώρας 15.30 στο κλειστό Βάκης Παρασκευόπουλος, μεταξύ του BC Βόλος και ομάδας Παλαιμάχων καθώς και γονέων των αθλητών και των αθλητριών του συλλόγου. Τον αγώνα διοργανώνουν το BC Βόλος, το Astra tv και ο εκδοτικός οίκος BURLIGTON BOOKS. Στο παιχνίδι θα πάρουν μέρος μεγάλα ονόματα το Βολιώτικου μπάσκετ που τίμησαν με την παρουσία τους τα ευρωπαϊκά και ελληνικά γήπεδα.

Στο παιχνίδι δεν θα υπάρχει εισιτήριο άλλα όσοι παρακολουθήσουν τον αγώνα θα μπορούν να φέρνουν τρόφιμα στη διάρκεια του παιχνιδιού που θα δοθούν στα Σπίτια Γαλήνης Χριστού της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος καθώς και στις οικογένειες της «ΠΙΣΤΗΣ»
στα παιδάκια με νεοπλασματικές ασθένειες.
Η παρουσία και η συμβολή των φιλάθλων στην εκδήλωση είναι απαραίτητη για να μπορέσουν οι διοργανωτές να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη αυτές τις άγιες ημέρες.
Επίσης το BC Βόλος θα δέχεται τρόφιμα στο 1ο γυμνάσιο Νέας Ιωνίας μέχρι και την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου.

Σε πλήρη δράση το bc volos

Αθλητισμός, Μπάσκετ |