Η Ν. Ζέρβα κορυφαία στη γιορτή του γυναικείου μπάσκετ

Μια μεγάλη διάκριση για το βολιώτικο μπάσκετ και τον Ολυμπιακό είχαμε καθώς η αθλήτρια Νίκη Ζέρβα της ερυθρόλευκης ομάδας που πέρσι από την Α2 ανέβηκε και παιζει φέτος στην Α1 υ ψηφίστηκε από τον κόσμο κορυφαία αθλήτρια Α2 Εθνικής Κατηγορίας 2013-2014.
Η πρώτη γιορτή του γυναικείου μπάσκετ έγινε σε αίθουσα του Δήμου Καλλιθέας και εκπροσωπήθηκαν στο σύνολό τους όλες οι ομάδες της Α1 και Α2 Εθνικής κατηγορίας, ενώ την αίθουσα τίμησαν με την παρουσία τους, εκτός των προέδρων και των αθλητριών, φίλοι του γυναικείου μπάσκετ, όπως και ένας άνθρωπος που έχει υπηρετήσει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό για χρόνια, ο Αχιλλέας Μακρόπουλος, ο οποίος διατέλεσε για πολλά έτη πρόεδρος του ΑΣ Παναθηναϊκού.
Οι βραβεύσεις έγιναν ύστερα από ψηφοφορία του κοινού και κορυφαία αθλήτρια Α2 Εθνικής Κατηγορίας 2013-2014 αναδείχθηκε Νίκη Ζέρβα (Ολυμπιακός Βόλου),αλλα και η Ελεάνα Πανταζή (Τερψιθέα Γλυφάδας)
Στο μεταξύ τόσο η Νίκη Ζέρβα και η Ραφαέλα Σουλτάνη του Ολυμπιακού Βόλου βρίσκονται ψηλά στις σχετικές στατιστικές κατηγορίες του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α1 γυναικών. Η Νίκη Ζέρβα είναι 5η στα ριμπάουντ με 122 (πρώτη ελληνίδα) και η Ραφαέλα Σουλτάνη 4η στις ασίστ με 50. Επίσης η Βολιώτισσα Παναγιώτα Τσαμπούρη του Παναθλητικού είναι στη δεύτερη θέση του πίνακα στα κλεψίματα με 27.

Η Ν. Ζέρβα κορυφαία στη γιορτή του γυναικείου μπάσκετ

Αθλητισμός, Μπάσκετ |