Παράσταση – διαμαρτυρίας συνταξιούχων στο Νοσοκομείο Βόλου

Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις Μαγνησίας μπροστά στην ανάγκη για συνέχιση και κλιμάκωση των αγώνων για την ανατροπή της αντεργατικής πολιτικής, χτες πραγματοποίησαν συγκέντρωση στο Ε.Κ.Β., στην οποία παραβρέθηκαν οι εκπρόσωποι της ΣΕΑ(Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα) ο Οργανωτικός Γεν. Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΟΑΕΕ-Κολοβός Χρήστος και ο Οργανωτικός Γεν. Γραμματέας της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Ελλάδας ΙΚΑ-Πάλμος Παναγιώτης.
Οι εκπρόσωποι της ΣΕΑ στις τοποθετήσεις τους επισήμαναν την ανάγκη συσπείρωσής όλων των συνταξιούχων σε κοινό αγώνα και ότι «η σύγκρουση με την κυβερνητική πολιτική θα συνεχιστεί και θα κλιμακωθεί. Δεν πρόκειται να την αποδεχτούμε, δεν πρόκειται να την νομιμοποιήσουμε στη συνείδησή μας, δεν πρόκειται να υποστείλουμε τις σημαίες του αγώνα, μέχρι να την καταργήσουμε.»
Στο τέλος πάρθηκε απόφαση: να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Ιουνίου στις 10:30 π.μ. η παράσταση –διαμαρτυρίας έξω από το νοσοκομείου του Βόλου από Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις Μαγνησίας την ημέρα που απεργούν οι εργαζόμενοι στις δημόσιες Μονάδες Υγείας – Πρόνοιας και το ΕΚΑΒ όλης της χώρας και στην υλοποίηση της απόφασης της ΣΕΑ να γίνουν τέτοιες συγκεντρώσεις πανελλαδικά σε κάθε νομό.
Η κατάσταση στην υγεία είναι τραγική. Η επίθεση της κυβέρνησης, Ε.Ε. – κεφαλαίου συνεχίζεται μετά από τα αντεργατικά αντιασφαλιστικά, φορολογικά μέτρα, και στα ζητήματα της υγείας Χιλιάδες άνθρωποι εργατικών λαϊκών οικογένειων κινδυνεύουν, μένουν αβοήθητοι και πεθαίνουν από τις τραγικές ελλείψεις στην δημόσια υγεία.
Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις Μαγνησίας καλούν όλους τους συνταξιούχους, όλες τις οργανώσεις συνταξιούχων από κάθε κλάδο, κατηγορία, λαϊκό κοινωνικό στρώμα να συμμετέχουν στην παράσταση –διαμαρτυρίας έξω από το νοσοκομείου του Βόλου.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ.

Παράσταση – διαμαρτυρίας συνταξιούχων στο Νοσοκομείο Βόλου

Μαγνησία, Πρώτο Θέμα |