Γιορτάζοντας την επέτειο του ΟΧΙ στην εποχή του ΝΑΙ

O X I

Γιορτάζουμε σήμερα την επέτειο του ΟΧΙ του Ιωάννη Μεταξά και σύσσωμου του ελληνικού λαού στην απαίτηση του Μουσολίνι αρχικά και κατόπιν του Χίτλερ και των υπολοίπων φασιστών της παρέας τους για πλήρη παράδοση της πατρίδας μας στις ορέξεις των απάνθρωπων ανθρωποκτόνων SS του Γ΄Ραιχ που φρόντισαν να αιματοκυλίσουν ολη την Ευρώπη για να ικανοποιήσουν τις ψυχασθενικές ορέξεις των αφεντικών τους που οργάνωσαν και χρηματοδότησαν την εκστρατεία τους !!!!!

Ο πρωθυπουργός, η κυβέρνηση και ενωμένος ο περήφανος ελληνικός λαός, σεβόμενοι την καταγωγή τους ως απόγονοι του Βασιλιά Λεωνίδα και των υπόλοιπων ηρώων προγόνων του αρνήθηκαν πριν 74 χρόνια να παραδώσουν τη γη και το ύδωρ της μικρής μα τόσο ιερής πατρίδας μας στα τότε όργανα της Ν.Τ.Π. που με τη βία ήθελαν να σκλαβώσουν όλα τα έθνη κάτω από την Βαυαρική μπότα της Άρειας φυλής τους οδηγώντας την ανθρωπότητα στον όλεθρο και στην απόγνωση.

¨Οι ήρωες πολεμούν ως Έλληνες¨ είχε πει λίγα χρόνια μετά ο Ουίνστον Τσώρτσιλ εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του στους ηρωικούς προγόνους μας που χύνοντας το αίμα τους στα βουνά της Ηπείρου και της Μακεδονίας εξευτέλισαν τον αήττητο ως τοτε Ιταλικό στρατό εξαναγκάζοντας τον σε μια ντροπιαστική ήττα. Ολόκληρες ώρες χρειάζεται κάποιος να διηγηθεί τα κατορθώματα των Ελλήνων πολεμιστών, αλλά και του άμαχου πληθυσμού που ενωμένοι όλοι ως μια γροθιά συνετέλεσαν στην μεγάλη νίκη του Ελληνικού Στρατού στη Β.Ηπειρο έναντίον του Ιταλικού στρατού. Λίγους μήνες αργότερα καθυστέρησαν τόσο όσο χρειάζονταν την αήττητη Γερμανική πολεμική μηχανή στα οχυρά του Ρούπελ –όπου ο Ελληνικός στρατός δεν θα υποχωρούσε αν οι Βούλγαροι δεν οδηγούσαν τους Γερμανούς στα μετόπισθεν των Ελλήνων ηρώων της νεότερης ιστορίας του Έθνους μας-, καθορίζοντας κατ ουσίαν τον ρου του Β¨ Π.Π. αλλα και συνάμα της ανθρώπινης ιστορίας, αφου ο πολύτιμος χρόνος που χάθηκε για τους Γερμανούς στην επέμβαση τους στην Ελλάδα, τους ανάγκασε να εκστρατεύσουν καθυστερημένα στη Ρωσία όπου ο Στρατηγός Χειμώνας και η Ρωσική αρκούδα, περίμεναν δίχως έλεος να τους αποδεκατίσουν οδηγώντας τους αλλαζόνες Γερμανούς στην ήττα…..

Νιώθω την ανάγκη στο σημείο αυτό να σας διηγηθώ μια ιστορία ενός ταπεινού και συνάμα τόσο ηρωικού Έλληνα λοχία, η οποία δυστυχώς δεν αναφέρεται πουθενά στα βιβλία της ιστορίας των σχολείων μας. Αναφέρομαι στο Δημήτριο Ίτσιο ο οποίος προτίμησε να μην εγκαταλείψει το πυροβολείο Π8 στα οχυρά του Ρούπελ, αλλά να μείνει και να μάχεται μόνος του με τους Γερμανούς κατακτητές ρίχνοντας 38000 σφαίρες και στέλνοντας στον Άδη περί τους 250 στρατιώτες του εισβολέα!!! Όταν οι σφαίρες τελείωσαν αναγκάστηκε να παραδοθεί αλλά ενώ ο Γερμανός αξιωματικός του είπε συγχαρητήρια για την γενναιότητά του, αμέσως μετά τον εκτέλεσε εν ψυχρώ, μη σεβόμενος ότι ήταν ήδη αιχμάλωτος πολέμου…

Η αντίσταση των Ελλήνων όμως συνεχίστηκε σε όλη τη διάρκεια της παραμονής των SS στην πατρίδα μαςκαι εκφράστηκε ποικιλότροπα από τον ΕΑΜ-ΕΛΑΣ του Άρη Βελουχιώτη και τον ΕΔΕΣ του Ναπολέοντα Ζέρβα, που όταν ενώθηκαν μεγαλούργησαν στο Γοργοπόταμο, φανερώνοντας τι μπορούν να πετύχουν οι Έλληνες όταν ενώνονται…

Για αντίποινα οι αλλαζόνες Ναζί εξανδραπόδισαν μεγάλο μέρος του ελληνικού πληθυσμού, οδηγώντας τον σε μια τεράστια γενοκτονία που δεν έχει αναγνωριστεί ποτέ, με συνεχείς ομαδικές εκτελέσεις σε Καλάβρυτα, Δίστομο, Δράκεια Πηλίου, Κομμένο Άρτας και φυσικά στον Αλμυρό Μαγνησίας με την ομαδική εκτέλεση 35 ανδρών τον δεκαπενταύγουστο του 1943 από τους άνανδρους Ιταλούς αυτήν τη φορά.

Τραγικός απολογισμός της βάρβαρης και επαίσχυντης παρουσίας των Ούνων στην Ελλάδα μας περί τα 2.000.000 νεκροί από την πείνα και τις ομαδικές εκτελέσεις, αλλά και σφαγές ολόκληρων χωριών, που αντίστοιχές τους σε αγριότητα, το Ελληνικό Έθνος είχε να βιώσει από τη σφαγή στη Σμύρνη, στο Αιβαλί και στον Πόντο, από τους Τσέτες του Κεμάλ Ατατούρκ…..

Τα εγκλήματα πολέμου των SS στην πατρίδα μας, δεν έχουν καν αποζημιωθεί επί τόσες δεκαετίες, όπως δεν έχει αποζημιωθεί το κατοχικό δάνειο που έλαβαν οι Γερμανοί από την τράπεζα της Ελλάδας, όπως δεν έχει αποζημιωθεί η τεράστια κλοπή του Ελληνικού χρυσού, αλλά και των ελληνικών αρχαιοτήτων, από τους αιμοδιψείς μισέλληνες κατακτητές και αντ αυτού βρισκόμεθα ξανά χρεωμένοι στους δυνάστες μας και χλευαζόμαστε μάλιστα από αυτούς…..

Για να μας ευχαριστήσουν οι ¨φιλέλληνες σύμμαχοι μας¨, μας οδήγησαν με την λήξη του Β¨Π.Π. εκμεταλλευόμενοι το αρχαίο ελάττωμα της φυλής μας, σε έναν ανθρωποκτόνο εμφύλιο πόλεμο, όπου αδέρφια έσφαζαν αδέρφια, σε μια οικτρή διαμάχη δίχως αρχή και τέλος, συνεχίζοντας τη γενοκτονία που διέπραξαν οι Γερμανοί κατακτητές εις βάρος του Ελληνικού Έθνους, με αποτέλεσμα να μην κερδίσουμε όσα εδάφη όφειλαν να μας παραχωρήσουν αφού υποτίθεται ότι είμεθα στο στρατόπεδο των νικητών…..

Η ιστορία όμως έχει την τάση να επαναλαμβάνεται και δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτό καθότιν οι θεατές της αλλάζουν συνέχεια στο βαθύ μονοπάτι του χωροχρόνου…..ο τροχός έχει γυρίσει ξανά λοιπόν και η μικρή μα τόσο ιερή Ελλάς βρίσκεται ξανά μπροστά σε ένα σταυροδρόμι της πλούσιας ιστορίας της…..

Οι ¨φίλοι μας¨ οι Γερμανοί είναι ξανά εδώ διεκδικώντας εναγωνίως το μεγαλύτερο κομμάτι της πλούσιας πίτας του Αιγαίου πελάγους και του υπόλοιπου Ελλαδικού χώρου, συνεχίζοντας οικονομικά προς το παρόν, τη γενοκτονία που δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν το 1940…..

Οι μνηστήρες της ελληνικής προίκας είναι αρκετοί και σήμερα!!!!! Άλλος εποφθαλμιά Κύπρο, Θράκη και Καστελόρριζο, άλλος την Ήπειρο και την Κέρκυρα και άλλος την Μακεδονία μας…..

Η φωτιά του Ισλαμικού φονταμενταλισμού έχει ανάψει στην πολύπαθη Μ.Ανατολή και οι νοσταλγοί της ανασύστασης του Ισλαμικού τόξου, προετοιμάζουν με τις θηριωδίες τους, ενάντια σε Χριστιανούς, Σιίτες και Αλεβίτες, το έδαφος, για την έλευση των απογόνων των Σταυροφόρων, μετά από αιώνες στη γειτονιά μας, όπως κάποιοι φωτισμένοι Αγιορείτες Γέροντες, είχαν πολύ γλαφυρά προορήσει πριν πολλές δεκαετίες, σε κάποιους ευλογημένους προσκυνητές, που είχαν την τύχη να τους συναντήσουν στο Περιβόλι της Παναγιάς.

Το μείγμα είναι εκρηκτικό λοιπόν και πρέπει να αντιληφθούμε άμεσα, ότι η πατρίδα βρίσκεται ξανά σε κίνδυνο. Πρέπει λοιπόν, να ενωθούμε όλοι μας ως μια ανθρώπινη αλυσίδα, ξεχνώντας τις ανοησίες που μας χωρίζουν, διότι το πλήρωμα του χρόνου, είναι πολύ πιο κοντά απ ότι μπορούμε να φανταστούμε και σύντομα θα κληθούμε να παίξουμε ξανά ενεργό ρόλο, στον καθορισμό του ρου της ανθρώπινης ιστορίας, οδηγώντας αρχικά την πατρίδα μας, στην πολύτιμη ελευθερία…..

Τη στιγμή όμως, που όλα γύρω μας δείχνουν να καταρρέουν, η ιερή ελληνική γη, αναστατώνεται από την έγερση αρχαίων Ελλήνων ηρώων, οι οποίοι δίνουν το δικό τους στίγμα από τον άλλο κόσμο, για τα ευτράπελα που βλέπουν να εξελίσσονται στην μικρή Ελλάδα μας….

Ας θυμηθούμε λοιπόν τάχιστα με την ευκαιρία της σημερινής επετείου ποια είναι η κληρονομιά των ηρωικών προγόνων μας, που κουβαλάμε μέσα στις ψυχές μας και ας αναλογιστούμε ότι έχουμε τεράστια ευθύνη, στο να παραδώσουμε την πατρίδα μας ελεύθερη στις επόμενες γενεές, ούτως ώστε να πραγματοποιήσει απρόσκοπτα, την ιερή αποστολή που της έχει αναθέσει ο Κύριος, για τη διάδοση του φωτός ξανά σε ολάκερη την οικουμένη….

Βγάλτε από μέσα σας το φόβο που έχουν έντεχνα σπείρει στις καρδιές σας και ας ενωθούμε όλοι για τα δύσκολα, μα τόσο μεγάλα που έρχονται, που θα μας γεμίσουν με δάκρυα συγκίνησης….

Ο Θεός μαζί μας….να είστε καλά…..

AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Γιορτάζοντας την επέτειο του ΟΧΙ στην εποχή του ΝΑΙ