2 λόγοι που διώκεται η Χρυσή Αυγή (του νομικού Γεωργίου Σύρου)

ΑΡΘΡΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Ο ελληνικός λαός μόλις αφυπνίσθηκε από τον λήθαργο και την αδράνεια και προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του. Παλεύει να ορθοποδήσει μέσα από την καταστρεπτική λαίλαπα της πολυεπίπεδης εθνοκτόνας δράσης των εξουσιαστών του.

Κι όμως υπάρχουν οι “τρελοί”, οι “ονειροπόλοι”, οι “ακραίοι”, οι οποίοι δικαιώθηκαν όταν το έυκολο χρήμα τελείωσε. Αυτοί οι ακραίοι δικαιώθηκαν διότι το κράτος έδειξε ποιους πραγματικώς υπηρετεί. Η Χρυσή Αυγή είναι μια πραγματικότητα που σημασιοδοτεί την χαραυγή μιας νέας εποχής.

Δυστυχώς η Ελλάδα εξαρτάται οικονομικώς και πολιτικώς από ξένες δυνάμεις. Αυτό το «έγκλημα» διέπραξαν, ότι τολμησαν να διεκδικήσουν μια Ελλάδα Εθνικώς Ανεξάρτητη. Τόλμησαν να αμφισβητήσουν τις οικονομικές απαιτήσεις του αγγλοσαξωνικού επεκτατισμού. Και αυτό ακριβώς πληρώνουν. Για ΔΥΟ λόγους λοιπόν διώκεται:

1) Η γεωστρατηγική θέση της Ελλάδας

Το έγκλημα που πράττεται εις βάρος της Πατρίδας μας είναι η Εθνική ( πολιτική – οικονομική ) υποδούλωση της Ελλάδας ώστε να υφαρπάξουν, όποτε επιθυμούν ,τον ελληνικό φυσικό μας πλούτο. Η θέση της Πατρίδος μας στον γεωστρατηγικό χάρτη αιτιολογεί φυσικά τις απαιτήσεις των αδηφάγων αρπακτικών που καλούνται «ευρωπαίοι εταίροι». Η γεωγραφική θέση της Ελλάδας, στο κέντρο ακριβώς της Μεσογείου, σηματοδοτεί τεράστια γεωστρατηγική σημασία. Η Ελλάδα βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην αποθήκη ενέργειας, την Μέση Ανατολή. Τα δε ενεργειακά κοιτάσματα της χώρας μας, σύμφωνα με καθηγητές γεωλογίας, σχετικές έρευνες, αλλά και την Deutsche Bank, ανέρχονται σε τεράστιες ποσότητες. Είναι συνεπώς αξιοθρήνητοι όλοι αυτοί που ακόμη διερωτώνται τους λόγους για τους οποίους η χώρα μας έχει υπαχθεί στο διεθνές νομισματικό ταμείο και για ποιο λόγο ενδιαφέρονται τόσο έντονα να μας εποπτεύουν oι ευρωπαίοι επικυρίαρχοι.

Οι θέσεις της Χρυσής Αυγής περί εφαρμογής του δόγματος του Στρατηγικού βάθος, αναθέωρησης συμμαχιών και στροφή προς τη Ρωσσία αποσκοπούν στην απαγκίστρωση από κάθε είδους εξάρτηση, και αποτελούν και την εξήγηση των απαράδεκτων μα και πρωτοφανών διώξεων από το ξενόδουλο πολιτικό καθεστώς. Αυτό ακολουθεί κατά γράμμα τις επιταγές των «ευρωπαίων» και των υπερατλαντικών δυνάμεων οι οποίες συμπυκνώνονται στην φράση: « Τσακίστε τους, που τολμούν να θέτουν σε κίνδυνο το σχέδιά μας»

2) Η εθνική ομοιογένεια πρέπει να χτυπηθεί. Η αλλοίωση της εθνολογικής συστάσεως του Λαού.

Ένα μέσο που χρησιμοποιούν ώστε να διευκολύνουν το έγκλημα της παραχωρήσεως αλλά και της εκποίησεως εθνικής κυριαρχίας και περιουσίας αντιστοίχως είναι η λαθρομετανάστευση. Ο εποικισμός, με άλλα λόγια, της Ελλάδας.Αναλώσιμο εργαλείο είναι ομάδες ανθρώπων από Ανατολή και Αφρική, οι οποίοι, μεταφέρονται από κράτος σε κράτος και χάρη στην «ανθρωπιστικότατη» συνθήκη Δουβλίνο 2, τους ανεχόμαστε μέσα στη Πατρίδα μας. Η άνευ ορίων εισροή αλλοφύλων που συντελείται με μαθηματική πρόοδο, σε συνδυασμό με την «αντιρατσιστική» πλύση εγκεφάλου που δέχεται ο λαός μας έχει ως στόχο την διάρρηξη των δεσμών που έχει αναπτύξει ο Έλληνας μέσα των αιώνων με την Γη των πατέρων του και συνεπώς την κατάργηση της κυριότητας του επί της Πατρίδας του. Η έννοια της εθνικότητας χλευάζεται, μέχρι να καταργηθεί. Ήδη η ιθαγένεια, λέξη που περιέχει το «γένος», μετατρέπεται σε υπηκοότητα. Έπειτα η λέξη «υπηκοότητα» στο ιδιωτικό διεθνές δίκαιο καταργείται ως αυταρχική ( ! ) και στη θέση της μπαίνει πάλι η ιθαγένεια, κατακρεουργημένη ως έννοια. Ενώ δηλαδή η έννοια της ιθαγένειας περιέγραφε φυσικό δεσμό, καταλήγει πλεόν να αποδίδει μόνο νομικό δεσμό ενός ατόμου με το κράτος στο λαό του οποίου «ανήκει». Υπάρχει μόνο πολίτης, κάτοικος, όχι ιθαγενής, αυτόχθων. Αυτός είναι ο στόχος τους: Ο Έλληνας να λησμονήσει παντελώς την έννοια της Πατρίδας, τη γη που φυλάσσει τα οστά των προγόνων του και να φέρεται ως κοσμοπολίτης. Η δε νεολαία, να αποτελέσει την νέα γενιά των παγκοσμιοποιημένων γενίτσαρων. Ό,τι Εθνικό θα το αποστρέφεται. Έτσι δεν θα προβάλλουν την παραμικρή αντίσταση στον εποικισμό και στην εθνολογική αλλοίωση του πληθυσμού.

Για αυτούς τους λόγους έχει εισέλθει η Χ.Α στο στόχαστρο των μεγάλων αφεντικών. Δεν δύνανται να κατανοήσουν πως τα «παιδιά» της Χρυσής Αυγής, απαιτούν απροκάλυπτα Ανεξαρτησία και Ελευθερία σε ένα κόσμο «δούναι» και «λαβείν». Για αυτούς ακριβώς τους λόγους διέταξαν τους εγχώριους υπαλλήλους τους να τους τιμωρήσουν δια των διώξεων και φυλακίσεων. Η εντολή του Δαυίδ Harris ήταν σαφέστατη: «Τελειώστε μ αυτούς». Δεν έλαβαν υπόψη όμως έναν παράγοντα. Ο Θεός αγαπά το Δίκαιο.

Γεώργιος Σύρος

νομικός

2 λόγοι που διώκεται η Χρυσή Αυγή (του νομικού Γεωργίου Σύρου)

Η πένα του πολίτη |