Καλά Χριστούγεννα…

 

 

Το αθλητικό τμήμα του My City Net του πρώτου site στη Μαγνησία , η διεύθυνση το τεχνικό προσωπικό, οι φωτογράφοι οι χορηγοί και οι υποστηριχτές , εύχονται σε όλη την αθλητική και φίλαθλη οικογένεια της Μαγνησίας , ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ , Καλά Χριστούγεννα υγεία και αθλητικές επιτυχίες .

Πολλές ηταν και οι ευχές σωματείων …
*Η Σχολή Ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής εύχεται Καλά Χριστούγεννα και Χρόνια Πολλά γεμάτα Υγεία και Πρόοδο σε όλους τους μαθητές- αθλητές και τους γονείς τους, σε όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου και σε όλο τον κόσμο.

klx4

klx5

Η ομάδα του Fc Glassco σας εύχεται καλά Χριστούγεννα με υγεια και μην ξεχνάτε: Ο αθλητισμός πάνω απο όλα ειναι διασκέδαση!!!

 

klx6klx3 klx10   tarantella neapolis_uni tsipourokatastasi

 

Π.Ο.Σέσκλου Ακρόπολη
Η μεγάλη οικογένεια του Π.Ο.Σέσκλου ΑΚΡΟΠΟΛΗ σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα.
Να περάσουμε καλά και να δώσουμε ένα χέρι βοήθειας σε όλους όσους το έχουνε ανάγκη. Η αλληλεγγύη να είναι το Φωτεινό Άστρο που θα μας οδηγήσει όλους σε καλύτερες μέρες.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!
Π.Ο.ΣΕΣΚΛΟΥ ΑΚΡΟΠΟΛΗ

Α.Ε Δήμητρα Ευξεινούπολης

Ο πρόεδρος της Α.Ε.Δήμητρας Ευξεινούπολης κ.Αντώνης Μηλιώνης μαζί με παίκτες της ομάδας έδωσαν το παρόν στο 1ο Νηπιαγωγείο Ευξεινούπολης στην καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή και έδωσαν σε όλα τα παιδιά δωράκια και ευχήθηκαν Καλές Γιορτές.
Η ΑΕ ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΥΧΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

MCN-BACK2-2klx1

 

 

.

ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937
Το Δ/κο Συμβούλιο του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 , οι αθλητές , οι αθλήτριες και οι προπονητές του , εύχονται σε όλη την αθλητική και φίλαθλη οικογένεια της Μαγνησίας , ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ , Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο Καινούργιος Χρόνος , με υγεία και αθλητικές επιτυχίες .
Γ.Σ. Νίκη Βόλου Μπάσκετ Γυναικών
Το τμήμα μπάσκετ γυναικών της Νίκης Βόλου εύχεται στις αθλήτριές του και σε όλο τον κόσμο, Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα!

 
Διαγόρας Ακαδημία ποδοσφαίρου

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΔΙΑΓΟΡΑ ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΕΙΟΥ ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!!!!

Καλά Χριστούγεννα…