Την Κυριακή το ματς για το Ορφανοτροφείο

Με έναν μεγάλο αγώνα μπάσκετ συμμετέχει ο αθλητικός τομέας του Δήμου Βόλου στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις , αφού στις 28 Δεκεμβρίου και ωρα 20.00 στο Κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας , θα διεξαχθεί η συνάντηση της Εθνικής Ελλάδας Μπάσκετ Βετεράνων και της Μικτής Θεσσαλίας , με σκοπό την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Βόλου .
Ο κόουτς της Εθνικής Ελλάδας Βετεράνων Γιάννης Ιωαννίδης , ο γνωστός ¨ξανθός” θα έχει στη διάθεση του μεγάλες προσωπικότητες που δόξασαν την χώρα μας επι πολλά χρόνια, είτε με τις ομάδες τους, είτε με την Εθνικές μας ομάδες .
Κώστας Τσαρτσαρής , Ευθύμης Ρεντζιας , Δήμος Ντικούδης , Νάσος Γαλακτερός , Γιώργος Σιγάλας , Γιάννης Γιαννούλης , Χρήστος Κωνσταντινίδης , Χρήστος Χριστοδούλου , Γιώργος Χρυσανθόπουλος , Γιώργος Μασλαρινός , Κακιούσης Λευτέρης καθώς και ο γνωστός σε όλους μας Μπάνε Πρέλιεβιτς μαζί με τους Βολιώτες Νίκο Μπουντούρη και Παναγιώτη Λιαδέλη συνθέτουν την ομάδα που θα θαυμάσουμε την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου .
Όλοι οι φορείς του μπάσκετ της πόλης μας , ΕΣΚΑΘ , Διαιτητές , Κριτές θα είναι αρωγοί στον αγώνα αυτό , αγωνιζόμενοι αφιλοκερδώς αλλά και ενισχύοντας την προσπάθεια που καταβάλλει και ο Δήμος Βόλου για την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου .
Για τον σκοπό της εκδήλωσης που είναι η οικονομική ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Βόλου έχουν κυκλοφορήσει εισιτήρια που τιμώνται 3 ευρώ και έχουν καθαρά συμβολικό χαρακτήρα .
Εισιτήρια θα πωλούνται από τα γραφεία του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ (24210 71770) , από το Ορφανοτροφείο Βόλου (24210 23264) ενώ καλούμε και τις επιχειρήσεις να συμβάλλουν στον φιλανθρωπικό σκοπό της εκδήλωσης αγοράζοντας ποσότητα εισιτήριων .
Αναμένεται ότι ο φίλαθλος κόσμος του Βόλου θα αγκαλιάσει την προσπάθεια .

Την Κυριακή το ματς για το Ορφανοτροφείο

Αθλητισμός, Μπάσκετ |