Δείτε και διαβάστε τα πρώτα Review του Apple Watch Series 2

Μετά τα πρώτα Reviews για το iPhone 7 σειρά είχε το νέο Apple Watch Series 2. Όπως και το iPhone 7 το τελευταίας γενιάς Apple Watch εξωτερικά δεν διαφέρει πολύ από τον προκάτοχο του και έτσι άμεσα γεννιέται το ερώτημα αν οι αλλαγές που έχει κάνει η Apple στο εσωτερικό του αξίζουν την αγορά – αναβάθμιση του.

Η απάντηση είναι ιδιαίτερα δύσκολα αν αναλογιστεί κάποιος ότι το watchOS 3 μεταμορφώνει το πρώτης γενιάς Apple Watch και το κάνει πολύ πιο λειτουργικό από ότι στο παρελθόν.

Όλα τα reviews καταλήγουν στο γεγονός πως το Series 2 είναι πιο κοντά στον τομέα υγείας και μπορεί να θεωρηθεί ένας μεγάλος ανταγωνιστής στον χώρο του Fitness Tracking. Τόσο η ενσωμάτωση του GPS όσο και η πλήρη αδιαβροχοποίηση του το κάνουν ιδανικό εργαλείο για αυτούς που αρέσκονται στο να ασκούνται. Στα μειονεκτήματα του είναι η αυτονομία που παραμένει δυστυχώς στην 1 μέρα.

 

Το CNET, αναφέρει:

“Το νέο Apple Watch είναι γρηγορότερο, έχει καλύτερο λογισμικό, μια πιο φωτεινή οθόνη, GPS και είναι πλήρως αδιάβροχο στα 50 μέτρα σε θαλασσινό ή γλυκό νερό. Με την ίδια μπαταρία όμως και την χρήση του GPS αυτό σημαίνει πως η αυτονομία θα δεχτεί σοβαρό πλήγμα. Επίσης είναι ελαφρώς πιο βαρύ και παχύ από τον προκάτοχο του. Για αυτούς που αρέσκονται στα αθλήματα και στην γενικότερη άθληση το Series 2 είναι μονόδρομος. Για όλους τους υπόλοιπους το Series 1 είναι μια άριστη και πιο προσιτή οικονομικά επιλογή”

Στο Daring Fireball’s του John Gruber διαβάζουμε πως ο συνδυασμός του Series 2 με το watchOS 3 είναι ιδανικός ενώ τονίζεται πως η κεραμική έκδοση του έχει πολύ μεγαλύτερη λογική από την χρυσή που είδαμε στην αγορά πέρυσι και που δεν θα δούμε να επαναλαμβάνεται φέτος.

“Το WatchOS 3 διορθώνει τα περισσότερα προβλήματα του Apple Watch. Το hardware του Series 2 διορθώνει όλα τα υπόλοιπα με μόνη εξαίρεση την αυτονομία που παραμένει στην 1 μέρα. Είναι ξεκάθαρο πως η Apple εντόπισε που έκανε λάθη σε όλο το φάσμα του smartwatch της.”

ΠΗΓΗ:Appleworldhellas

Δείτε και διαβάστε τα πρώτα Review του Apple Watch Series 2

Τεχνολογία |