Δήμος Βόλου :Απορρίφθηκε από το Πρωτοδικείο Βόλου η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχαν υποβάλλει κάτοικοι της περιοχής «Αστέρια» Αγριάς

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απορρίφθηκε από το Πρωτοδικείο Βόλου η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχαν υποβάλλει κάτοικοι της περιοχής «Αστέρια» Αγριάς και ζητούσαν τη διακοπή των εργασιών για την κατασκευή αντλιοστασίου, με το οποίο ολοκληρώνεται το μεγάλο έργο του αποχετευτικού δικτύου της περιοχής, που αποτελεί ένα τεράστιας σημασίας περιβαλλοντικό έργο, με αντίστοιχες θετικές επιπτώσεις στο σύνολο της τοπικής μας οικονομίας.

Όπως είχαμε υπογραμμίσει και σε ανάλογες αποφάσεις, που προηγήθηκαν, δεν έχουμε καμία αίσθηση νικητή, πολύ δε περισσότερο δεν βλέπουμε στο πρόσωπο των περιοίκων κάποιους ηττημένους. Η αντιδικία μαζί τους δεν ήταν σε προσωπικό επίπεδο. Η μάχη μας, όπως σε όλα τα μέτωπα που καθημερινά δίνουμε, είναι να προασπίσουμε τα συμφέροντα της πόλης και της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτών, πάντα με σεβασμό στη νομιμότητα, χωρίς καιροσκοπισμούς και μικροπολιτικά και κομματικά παιχνίδια.

Συνεχίζουμε πάντα με υπευθυνότητα και σοβαρότητα τον αγώνα μας, που είναι διαρκής, για να δώσουμε στην πόλη μας αυτά που της αξίζουν. Τέλος διαβεβαιώνουμε τους κατοίκους του οικισμού ότι, όπως έχουμε δεσμευτεί, μετά την ολοκλήρωση των έργων, το πάρκο θα αποκατασταθεί πλήρως και μάλιστα θα αναβαθμιστεί κατά τρόπο που θα τους εκπλήξει.

Δήμος Βόλου :Απορρίφθηκε από το Πρωτοδικείο Βόλου η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχαν υποβάλλει κάτοικοι της περιοχής «Αστέρια» Αγριάς

Μαγνησία, Πρώτο Θέμα |