Στα δύσκολα άνδρες και γυναίκες-ΠΟΛΟ – WORLD LEAGUE

Στα… βαθιά έπεσαν οι Εθνικές ομάδες ανδρών και γυναικών όσον αφορά τους ομίλους της προκριματικής φάσης στην ευρωπαϊκή ζώνη του World League μετά τη χτεσινή κλήρωση της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας.

Η Εθνική ανδρών βρέθηκε στο 2ο όμιλο με αντιπάλους Ολλανδία, Γαλλία αλλά και την ασημένια Ολυμπιονίκη του Ρίο, Κροατία, με την οποία, βάσει προγνωστικών, θα παλέψει για την πρωτιά που οδηγεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Υπενθυμίζεται ότι προκρίνεται ο πρώτος του κάθε ομίλου. Οσον αφορά τους υπόλοιπους ομίλους των ανδρών, στον πρώτο όμιλο θα βρεθούν οι Ρουμανία, Γερμανία, Σλοβακία και Σερβία. Στον τρίτο όμιλο θα κοντραριστούν οι Γεωργία, Ιταλία, Τουρκία και Ρωσία. Οι αγώνες των ανδρών ξεκινούν στις 15 Νοέμβρη με την Ελλάδα να αντιμετωπίζει εντός την Κροατία.

Ακόμη πιο δύσκολα θεωρούνται τα πράγματα για την Εθνική γυναικών, που για τον πρώτο όμιλο καλείται να αντιμετωπίσει την δευτεραθλήτρια κόσμου 2015 Ολλανδία και την αργυρή Ολυμπιονίκη του Ρίο Ρωσία. Την απευθείας πρόκριση παίρνει επίσης η πρώτη ομάδα του ομίλου καθώς και η καλύτερη δεύτερη των δύο ομίλων. Στον δεύτερο όμιλο θα τεθούν αντιμέτωπες οι Ιταλία, Ουγγαρία και Γαλλία. Οι αγώνες των γυναικών ξεκινούν στις 29 Νοέμβρη και πρώτος αντίπαλος για την Ελλάδα είναι η Ολλανδία εντός.

 

 

Στα δύσκολα άνδρες και γυναίκες-ΠΟΛΟ – WORLD LEAGUE

Αθλητισμός, Άλλα αθλήματα |