Ο Όμιλος Εταιριών ΗΡΑΚΛΗΣ βρίσκεται σταθερά δίπλα στην τοπική κοινωνία της Αγριάς Βόλου

Ο Όμιλος Εταιριών ΗΡΑΚΛΗΣ βρίσκεται σταθερά δίπλα στην τοπική κοινωνία της Αγριάς Βόλου
Με τη χορηγική υποστήριξη της εταιρίας υλοποιήθηκε το έργο ανακατασκευής της Παιδικής Χαράς στην Αγριά
Με παιδικές φωνές και χαμόγελα γέμισε η νέα Παιδική Χαρά στην Αγριά σε εκδήλωση εγκαινίων που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου. Η ανακατασκευή της παιδικής χαράς και η αναμόρφωση του χώρου με έμφαση σε θέματα ασφαλείας έγινε από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Βόλου με την χορηγική υποστήριξη του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και φορέων καθώς και του επιχειρηματικού κόσμου, δημοσιογράφοι, συνεργάτες και εργαζόμενοι της εταιρίας.

Ο Όμιλος Ηρακλής, συνεπής στη δέσμευσή του να συνεισφέρει με κάθε δυνατό τρόπο στις τοπικές κοινωνίες, συνέβαλε στην υλοποίηση αυτού του σημαντικού έργου που έχει ως στόχο τόσο την ψυχαγωγία των επισκεπτών της παιδικής χαράς, μικρών και μεγάλων, όσο και την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής των κατοίκων.

Ο κ. Νίκος Μπόζος, Διευθυντής του Εργοστασίου της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ στο Βόλο, δήλωσε «Για όλους εμάς στον όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ, η Εταιρική Υπευθυνότητα και η Αειφόρος Ανάπτυξη αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της λειτουργίας μας. Σε μια δύσκολη οικονομική και κοινωνική περίοδο για τη χώρα, εστιάζουμε σε πρωτοβουλίες και ενέργειες που βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών, ιδιαίτερα στις τοπικές κοινωνίες όπου δραστηριοποιούμαστε. Σήμερα είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, γιατί συμβάλλουμε στην υλοποίηση ενός έργου που ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες των κατοίκων της περιοχής και ιδιαίτερα των παιδιών».
Αξίζει να σημειωθεί ότι για την υλοποίηση του έργου τηρήθηκαν αυστηρές προδιαγραφές ευρωπαϊκών και διεθνών προτύπων με την τοποθέτηση πιστοποιημένων παιχνιδιών και την περίφραξη με κάγκελο ασφαλείας από πιστοποιημένη εταιρεία.

Όμιλος Εταιριών Ηρακλής

Ο Όμιλος Εταιριών Ηρακλής, μέλος της LafargeHolcim, είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός τσιμέντου στην Ελλάδα, έχοντας περισσότερα από 100 χρόνια παρουσίας στην αγορά. Με ένα δίκτυο 33 παραγωγικών και εμπορικών εγκαταστάσεων ανά την Ελλάδα, ο Όμιλος δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία τσιμέντου, αδρανών και σκυροδέματος, προσφέροντας στην αγορά προϊόντα και λύσεις που ικανοποιούν τις διαφοροποιημένες ανάγκες των πελατών και τις απαιτήσεις της σύγχρονης κατασκευής.

Με μια εξαιρετικά ισορροπημένη παρουσία σε 90 χώρες και εστίαση στο Τσιμέντο, τα Αδρανή Υλικά και το Έτοιμο Σκυρόδεμα, η LafargeHolcim (εισηγμένη στο δείκτη SIX του Ελβετικού Χρηματιστηρίου και στο Χρηματιστήριο Euronext του Παρισιού [με κωδικό LHN]) είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στο κλάδο των δομικών υλικών. Ο Όμιλος απασχολεί 100.000 εργαζόμενους ανά τον κόσμο και συνδυασμένες καθαρές πωλήσεις ύψους 29.5 δισ. Ελβετικών Φράγκων (27 δισ. Ευρώ) το 2015. Η LafargeHolcim αποτελεί το σημείο αναφοράς του κλάδου στον τομέα Έρευνας & Ανάπτυξης και εξυπηρετεί κάθε κατασκευαστική ανάγκη – από μια μεμονωμένη οικοδομή έως τα μεγαλύτερα και πιο περίπλοκα έργα – με την πιο ευρεία γκάμα προϊόντων προστιθέμενης αξίας, καινοτόμων υπηρεσιών και ολοκληρωμένων κατασκευαστικών λύσεων. Με δέσμευση στην ανάπτυξη βιώσιμων λύσεων για καλύτερες κατασκευές και υποδομές, καθώς και στη συνεισφορά σε μια υψηλότερη ποιότητα ζωής, ο Όμιλος είναι ιδανικά τοποθετημένος για να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της αυξανόμενης αστικοποίησης.

Περισσότερα στο www.lafarge.gr και www.lafargeholcim.com

Ο Όμιλος Εταιριών ΗΡΑΚΛΗΣ βρίσκεται σταθερά δίπλα στην τοπική κοινωνία της Αγριάς Βόλου