Δήμος Βόλου: Ουδεμία εμπλοκή και ουδέν ενδιαφέρον είχαμε για τις εκλογές στο ΤΕΕ Μαγνησίας

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ

 

Περιμέναμε να κατακαθίσει η σκόνη, που τεχνηέντως κάποιες και κάποιοι σήκωσαν, από τις εκλογές στο ΤΕΕ Μαγνησίας για να ξεκαθαρίσουμε κατηγορηματικά ότι, παρά τους μύχιους πόθους και τις επιθυμίες συγκεκριμένων κύκλων, ουδεμία εμπλοκή και ουδέν ενδιαφέρον είχαμε γι αυτές. Καθυστερήσαμε να απαντήσουμε για να μην στερήσουμε τη χαρά σ εκείνους που φαντασιώνονται ότι μπορούν να μετρήσουν το κοινωνικό τους μπόι μαζί μας.

Θα ήταν πολύ αφελής, αν όχι κακόβουλος, όποιος ισχυριστεί ότι μπορεί η Δημοτική Αρχή να εμπλεκόταν σε μια εκλογική μάχη που αφ’ ενός μεν δεν την αφορά, αφ’ ετέρου αφορά ένα ειδικό εκλογικό σώμα, μερικών εκατοντάδων ψηφοφόρων. Αν θέλουν να μας βάλουν στην εικόνα, μήπως και προσδώσουν λίγη αίγλη στην αδιάφορη για την κοινωνία «επιτυχία» τους, ας το κάνουν.

Τότε όμως μας δίνουν και το δικαίωμα, ως πολίτες – και το υπογραμμίζουμε – και μόνο, να σχολιάσουμε και εμείς το αποτέλεσμα σαν μια «επιλογή αυτοκτονίας». Γιατί ειλικρινώς δεν βλέπουμε το λόγο που κάποιοι επαγγελματίες ψήφισαν πάλι αυτούς που επί προηγούμενης θητείας, είτε λόγω αδράνειας και ανικανότητας, είτε προγραμματισμένα, στήριξαν ή και μετείχαν σε πολιτικές και ενέργειες που έφεραν στα πρόθυρα διάλυσης το ασφαλιστικό τους ταμείο και απογείωσαν την ανεργία στον κλάδο.

Σε κάθε περίπτωση εμείς ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο τους και να έχουν υπόψη τους ότι μαζί μας, ως αυτοδιοικητική παράταξη, θα αναμετρηθούν αν και εφόσον βρουν το θάρρος και κυρίως τη λαϊκή στήριξη, να εγκαταλείψουν το κρυφτό μέσα από ολιγομελείς συντεχνίες και να εμφανιστούν με το πραγματικό τους πρόσωπο και τις ανομολόγητες (γιατί άραγε;) μέχρι τώρα επιδιώξεις τους.

Μέχρι τότε έχουμε να ασχοληθούμε με πολλά και σοβαρά προβλήματα μιας ολόκληρης κοινωνίας, προβλήματα που εν πολλοίς προκάλεσαν και ανέχθηκαν επίλεκτα μέλη της σημερινής «χαρούμενης» παρέας. Και εμείς παλεύουμε για τις λύσεις στα προβλήματα των πολιτών και όχι για τα δικά μας.

Δήμος Βόλου: Ουδεμία εμπλοκή και ουδέν ενδιαφέρον είχαμε για τις εκλογές στο ΤΕΕ Μαγνησίας

Μαγνησία, Πρώτο Θέμα |