Περιφέρεια Προσκόπων Μαγνησίας : «Φέτος τα Χριστούγεννα, κάνε μια καλή πράξη»

«Φέτος τα Χριστούγεννα, κάνε μια καλή πράξη»

Η Περιφέρεια Προσκόπων Μαγνησίας όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος διοργανώνει την καλή της πράξη και στηρίζεται στην βοήθεια όλων για να γεμίσουμε το εορταστικό τραπέζι, όσων συνανθρώπων μας το χρειάζονται.

Το Σάββατο 24/12/2016,Παραμονή Χριστουγέννων,  από τις 11.00 το πρωί έως τις 16.00 το μεσημέρι, έξω από επιλεγμένα super market στη Μαγνησία, θα βρίσκονται πρόσκοποι από όλα τα Συστήματα της Περιφέρειας Προσκόπων Μαγνησίας, όπου και θα ενημερώνουν τους καταναλωτές που θα πραγματοποιούν τις εορταστικές τους αγορές για τα είδη που μπορούν να προσφέρουν.

Στη δράση «Φέτος τα Χριστούγεννα, κάνε μια καλή πράξη» λαμβάνει μέρος όλο το ανήλικο και ενήλικο δυναμικό (Τμήματα, Βαθμοφόροι) της Περιφέρειας Προσκόπων Μαγνησίας, σε Βόλο, Ν. Ιωνία, Αγριά, Αλόννησο και Σκόπελο

Στην είσοδο των  super market θα σας περιμένουμε με το χαμόγελο μας και την στολή μας και θα σας μοιράσουμε ενημερωτικό υλικό για τα τρόφιμα που θα συγκεντρώνονται και τον σκοπό της παρουσίας μας

Τα τρόφιμα που θα συλλεχθούν, θα διανεμηθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βόλου και στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος (Σπίτια Γαλήνης & Δος Ημίν Σήμερον).

Τα είδη που θα σας ζητήσουμε να μας προσφέρετε:

Πακέτο Μακαρόνια

Ρύζι

Γάλα Μακράς Διάρκειας

Οδοντόπαστα – Οδοντόβουρτσα

Σαπούνι

Αλεύρι

Κονσέρβες

Χυμούς Μακράς Διάρκειας

Συσκευασμένα τυροκομικά μακράς Διάρκειας

Σάλτσες

Δημητριακά

Σας Ευχαριστούμε! Καλές Γιορτές

Περιφέρεια Προσκόπων Μαγνησίας : «Φέτος τα Χριστούγεννα, κάνε μια καλή πράξη»

Μαγνησία, Πολιτισμός, Πρώτο Θέμα |