Αναβλήθηκαν τα ματς Αγροτικός – Άρης και Αναγέννηση Καρδίτσας – Χανιά

 

Οπως αναμενόταν αναβλήθηκε το παιχνίδι Αγροτικός Αστέρας – Άρης, που ήταν να διεξαχθεί σήμερα στις 15:00 στο γήπεδο «Δ. Κοντικάκης» του Ευόσμου για την 10η αγωνιστική της Football League.

Ο διαιτητήςς Μένιος Κοτσιαύτης και οι βοηθοί του επιθεώρησαν τον αγωνιστικό χώρο δύο ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης και διαπίστωσαν οτι ήταν αδύνατο να διεξαχθεί ποδοσφαιρικός αγώνας.
Το χιόνι παρέμενε πολύ, ενώ σε αρκετά σημεία υπήρχε και πάγος. Ετσι ο κίνδυνος τραυματισμού για τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων ήταν μεγάλος.
Η ανακοίνωση η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας: «Την αναβολή της αναμέτρησης για τη 10η αγωνιστική ανάμεσα στον Αγροτικό Αστέρα και τον Άρη αποφάσισε ο διαιτητής του αγώνα Αριστομένης Κουτσιαύτης».
Κοινό αίτημα ώστε να μην διεξαχθεί ούτε την Κυριακή
Οσον αφορά το πότε τελικα θα γίνει το ματς, σύμφωνα με τον ΚΑΠ, ένα παιχνίδι το οποίο αναβάλλεται λόγω καιρού, πρέπει να διεξαχθεί την αμέσως επόμενη ημέρα και την ίδια ώρα. Ωστόσο Άρης και Αγροτικός Αστέρας κατέθεσαν κοινό αίτημα στην Football League προκειμένου το παιχνίδι να μην οριστεί την Κυριακή το παιχνίδι.
Κι αυτό γιατί πολύ δύσκολο ο αγωνιστικός χώρος θα είναι σε θέση να φιλοξενήσει ματς έστω και μετά από 24 ώρες. Ετσι προκειμένου οι δύο ομάδες να μην ταλαιπωρηθούν, κατατέθηκε το συγκεκριμένο αίτημα, ζητώντας η αναμέτρηση να οριστεί σε άλλη ημέρα.
Ιδού οι κοινή επιστολή των δυο ΠΑΕ: «Κύριοι, Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι πραγματοποιήθηκε αυτοψία αγωνιστικού χώρου στο ΓΗΠΕΔΟ ΕΥΟΣΜΟΥ «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΝΤΙΚΑΚΗΣ» από τον διαιτητή ΚΟΥΤΣΙΑΥΤΗ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗ καθώς και τον παρατηρητή αγώνα ΜΠΟΝΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ κατά την οποία διαπιστώθηκε η πλήρης ακαταλληλότητα του γηπέδου για την πραγματοποίηση του αγώνα τόσο για σήμερα όσο και για αύριο. Αναλυτικότερα, σε αρκετά σημεία υπάρχει πάγος και αυτό εγκυμονεί κινδύνους για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών. Ως εκ τούτου, και με την σύμφωνη γνώμη της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ζητούμε την έγκριση σας για τη μη διεξαγωγή του αγώνα για αύριο ΚΥΡΙΑΚΗ 15/01/2017».

Αναβολή και στην Καρδίτσα
Η χιονόπτωση οδήγησε στην αναβολή του αγώνα της Αναγέννησης Καρδίτσας με τα Χανιά, που ήταν προγραμματισμένο για αύριο, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Football League. Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε την αναβολή του αγώνα.
Η σχετική ανακοίνωση: «Αναβάλλεται ο αγώνας μεταξύ των ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ (Κυριακή 15/01/2017 και ώρα 14:00), μετά από έγγραφο αίτημα της ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ και της ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, λόγω πυκνής χιονόστρωσης και πάγου στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού γηπέδου Καρδίτσας

Αναβλήθηκαν τα ματς Αγροτικός – Άρης και Αναγέννηση Καρδίτσας – Χανιά

Αθλητισμός, Ποδόσφαιρο, Πρώτο Θέμα |