Στην Τιφλίδα κληρώνει για τον Ολυμπιακό στη Euro League

Στην Τιφλίδα κληρώνει για τον Ολυμπιακό στη Euro League

Το Σάββατο (21/1) η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού θα μάθει την αντίπαλό της στα διπλά παιχνίδια της προημιτελικής φάσης στη Euro League. H διαδικασία της κλήρωσης θα γίνει στην Τυφλίδα, εκεί όπου θα φιλοξενηθεί η συνάντηση της τεχνικής επιτροπής της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

Ο Ολυμπιακός έχοντας κατακτήσει την πρώτη θέση στον όμιλο της β’ προκριματικής φάσης στον Πειραιά, θα έχει αντιπάλους μιας από τις Χάνσι Μανσίσκ (Ρωσία), Ματαρό (Ισπανία) και Πάντοβα (Ιταλία)

Τα παιχνίδια θα γίνουν στις 25 Φεβρουαρίου και 11 Μαρτίου. Οι νικήτριες θα πάνε στο Final 4 της Euro League (28-29 Aπριλίου) και οι χαμένες στο Final 4 του Len Trophy (14-15 Aπριλίου).

 

Το «big 4»

Oι Ολυμπιακός, Σαμπαντέλ, Κίνεφ Κίρισι και Ουίπεστ ήταν οι ομάδες που έφθασαν στo Final 4 της Euro League στις δύο προηγούμενες σεζόν, στον Πειραιά (2015) με θριαμβευτή τον Ολυμπιακό και στη Βαρκελώνη (2016) με νικήτρια τη Σαμπαντέλ.

Οι τέσσερις ομάδες πήραν την πρώτη θέση στους ομίλους της β’ προκριματικής φάσης και είναι πολύ πιθανό να βρεθούν για 3η σερί σεζόν στην τελική φάση.

 

Τα γκρουπ δυναμικότητας

Α’

Σαμπαντέλ (Ισπανία)

Κίνεφ Κίρισι (Ρωσία)

Ολυμπιακός (Ελλάδα)

Ουίπεστ (Ουγγαρία)

 

Β’

Χάντι Μανσίσκ (Ρωσία)

Ματαρό (Ισπανία)

Ντουναουιβάρος (Ουγγαρία)

Πάντοβα (Ιταλία)

Στην Τιφλίδα κληρώνει για τον Ολυμπιακό στη Euro League