Τέταρτος στο Βερολίνο ο Φιλιππίδης

 

Τον πέμπτο του αγώνα στη σεζόν έκανε ο Κώστας Φιλιππίδης στο μίτινγκ κλειστού στο Βερολίνο. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2014 στο Σόποτ, πραγματοποίησε μία ακόμη καλή εμφάνιση, αφού ξεπέρασε τα 5.60 μ. και κατέλαβε την τέταρτη θέση. Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ ξεπέρασε με την πρώτη τα 5,30 μ., 5,50 μ. και 5,60 μ. και στη συνέχεια απέτυχε στα 5,70 μέτρα. Ο αθλητής θα κάνει τον επόμενο αγώνα του στο Λοτζ (16/2) κι έπειτα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Ο Φιλιππίδης, ο οποίος έχει ξεπεράσει φέτος τα 5,73 μ.,  συνεχίζει την προετοιμασία του για το Βελιγράδι, εκεί όπου θα είναι από τα φαβορί για μια θέση ψηλά στην κατάταξη. Νικητής του αγώνα ήταν ο Πιοτρ Λισεκ με 5,86 μ. και χαμένες προσπάθειες στα 6,05 μ.,  δεύτερος ο Τιάγκο Μπραζ με 5,70 μ. και τρίτος ο Ραφαέλ Χολζντέπε με την ίδια επίδοση.

Ο 30χρονος, με βάση την εικόνα που έχει παρουσιάσει στη σεζόν, αλλά και την δυναμική του όλα αυτά τα χρόνια, αναμένεται να είναι  ένας από τους πρωταγωνιστές του επί κοντώ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου (3-5/3).

Τέταρτος στο Βερολίνο ο Φιλιππίδης

Αθλητισμός, Άλλα αθλήματα, Πρώτο Θέμα |