Συνέδριο «Ημέρες Νευρολογίας 2017» στον Βόλο

 

                    Ημέρες Νευρολογίας 2017

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή σας ενημερώνουμε ότι από 17 Φεβρουαρίου μέχρι 19 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί στο Βόλο για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το συνέδριο «Ημέρες Νευρολογίας 2017».

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το συνέδριο θα είναι πολυθεματικό  και θα εστιαστεί σε αμφιλεγόμενα θέματα στη Νευρολογία και σε τι νεότερο έχει προκύψει σε μείζονα θέματα της νευρολογίας.

Η έναρξη του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:00, στο ξενοδοχείο Xenia Volos, με ένα εκπαιδευτικό Σεμινάριο Νευρογενετικής και ένα εκπαιδευτικό Σεμινάριο Αγγειακών Εγκεφαλικών Επεισοδίων. Η Τελετή Έναρξης του συνεδρίου θα γίνει την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017, στις 19:00, στον ίδιο χώρο, με τις προσφωνήσεις από τις αρχές της πόλης. Επίσης στη τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθούν δύο ομιλίες: (1) από την Καθηγήτρια Νευρολογίας του Πανεπιστημίου Μιλάνου S. Corti θέμα «Γενετικές θεραπείες νόσου κινητικού νευρώνα: νεότερα δεδομένα» και (1) ομιλία του Εγκληματολόγου-Συγγραφέα κ. Ευγένιου Τριβιζά, με θέμα «Βαδίζοντας στο σκοτάδι: θάνατος, παιδί και παραμύθι».

Κατά την διάρκεια του συνεδρίου θα γίνουν ομιλίες και στρογγυλές τράπεζες από καταξιωμένους ομιλητές για νοσήματα όπως τα Αγγειακά Εγκεφαλικά Επεισόδια, η Πολλαπλή Σκλήρυνση, η Κεφαλαλγία, κλπ.

Το συνέδριο αξιολογήθηκε από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο με 17 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης και η συμμετοχή των ιατρών που είναι εγγεγραμμένοι στους τοπικούς ιατρικούς συλλόγους θα είναι ΔΩΡΕΑΝ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες

Γεώργιος Xατζηγεωργίου

Καθηγητής Νευρολογίας

Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

 

Συνέδριο «Ημέρες Νευρολογίας 2017» στον Βόλο

Θεσσαλία, Μαγνησία, Πρώτο Θέμα |