Ανακοίνωση Προέδρων Τοπικών Συμβουλίου Ν. Ιωνίας και Βόλου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σε κρίση μεγαλομανίας, που προφανώς οφείλεται στην άγνοια της σε θέματα Αυτοδιοίκησης, η επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, Νατάσσα Οικονόμου, θέλησε ουσιαστικά να καταργήσει το ρόλο των Τοπικών Συμβουλίων, ιδιαίτερα εκείνων που έχουν γνώμη για τα πράγματα της πόλης και μάλιστα αντίθετη με τη δική της.

Έτσι με έκπληξη την ακούσαμε σε ραδιοφωνική της συνέντευξη, να κατηγορεί τη Δημοτική Αρχή γιατί έφερε το θέμα των οδών Καραμπατζάκη και Ζάχου προς συζήτηση και έκφραση γνώμης στα Τοπικά Συμβούλια Νέας Ιωνίας και Βόλου, τα οποία απαξίωσε με τρόπο που δεν την τιμά και την εμφανίζει να φάσκει και να αντιφάσκει, όταν κάνει λόγο για μονομερείς αποφάσεις και έλλειψη διαβούλευσης από την πλειοψηφία του Δήμου Βόλου.

Σε κάθε περίπτωση αποδοκιμάζουμε ως μη ανταποκρινόμενη στην πραγματικότητα την συμπεριφορά της κ. Οικονόμου, που μόνο ως εκδήλωση αντιπολιτευτικής μανίας, από την πλευρά της, εξηγείται, στην ασθμαίνουσα προσπάθειά της να αναβαθμιστεί, έστω και για λίγο, ο περιορισμένος ρόλος που της επιφύλαξε ο λαός της πόλης μας με την ψήφο του. Αν και κατά καιρούς επαίρεται για τα πτυχία της, είμαστε πρόθυμες να την ενημερώσουμε για τον σημαντικό ρόλο και τις αρμοδιότητες, τόσο τις δικές μας ως Προέδρων, όσο και των Τοπικών Συμβουλίων, που εκφράζουν δημοκρατικά και ακέραια τη βούληση των συμπολιτών μας.

Η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέας Ιωνίας

Σοφία Μαχαίρα

Η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Βόλου

Ιωάννα Ζωμένου

Ανακοίνωση Προέδρων Τοπικών Συμβουλίου Ν. Ιωνίας και Βόλου

Μαγνησία, Πρώτο Θέμα |