Αχιλλέας Μπέος : Έπεσε η αυλαία της φαρσοκωμωδίας για τις κυκλοφοριακές παρεμβάσεις

Αναφερόμενος στο θέμα που προέκυψε προ ημερών σχετικά με τις κυκλοφοριακές παρεμβάσεις ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Η αυλαία για όλο αυτό το θίασο, αποτελούμενο από επαγγελματίες πολιτικούς, δήθεν αριστερούς και δημοκράτες, χασομέρηδες και δικολάβους της συμφοράς, έπεσε και η φαρσοκωμωδία με τις κυκλοφοριακές παρεμβάσεις και την δήθεν παρανομία της Δημοτικής Αρχής έκλεισε. Η πραγματικότητα αποκαλύφθηκε και είναι αμείλικτη.

Οι πολίτες του Βόλου, και οι πλέον καλοπροαίρετοι, συνειδητοποίησαν τα πραγματικά ιδιοτελή κίνητρα όλων αυτών, που με ελάχιστες εξαιρέσεις, οδήγησαν δεκαετίες τώρα την πόλη σε αυτή την κατάντια και προσπαθούν να παρεμποδίσουν κάθε δημιουργική και αναπτυξιακή προσπάθεια, κάθε πρωτοβουλία – βήμα για το μέλλον της πόλης, για την οριστική αλλαγή σελίδας.

Δυστυχώς στην ανέντιμη αυτή προσπάθειά τους ενέπλεξαν και τον Αστυνομικό Διευθυντή, οι πράξεις του οποίου συνιστούν κατάχρηση εξουσίας. Πλην, όμως, γνωρίζοντας το άδολο των προθέσεων του δεν δίνουμε συνέχεια, ακριβώς γιατί η δική μας Δημοτική Αρχή επιθυμεί την ενότητα και το κλίμα καλής συνεργασίας για το καλό της πόλης μας και μόνο.

Κλείνοντας οφείλω να τονίσω την καλή διάθεση και τη συνεργασία τόσο της Γ.Γ Αποκεντρωμένης Διοίκησης, κ. Πόπης Γερακούδη, όσο και του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, κ. Κ. Αγοραστού, που συνέβαλαν στην εξεύρεση της λύσης.

Για άλλη μια φορά καλώ τους επαγγελματίες της πολιτικής, τους δυνάστες της πόλης επί σειρά ετών, να αντιληφθούν και να προσαρμοστούν στην πραγματικότητα ότι τις τύχες της πόλης τις έχουμε αναλάβει εμείς για την προσεχή πενταετία και πως σε αντίθεση με αυτούς είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεων μας για να παράξουμε έργο με αποκλειστικό γνώμονα την ωφέλεια των πολιτών.

Από αυτούς άλλωστε θα κριθούμε και όχι από κείνους που βούλιαξαν το δήμο στα χρέη, τον άφησαν χωρίς υποδομές, χωρίς νερό, χωρίς καθαριότητα, του στέρησαν το όραμα και την προοπτική. Οι φαιδρότητες, η μικροκομματική τους αντίληψη, και οι χωρίς ήθος πρακτικές τους δεν πρόκειται να μας σταματήσουν στην υλοποίηση του προγράμματος μας.

Αχιλλέας Μπέος : Έπεσε η αυλαία της φαρσοκωμωδίας για τις κυκλοφοριακές παρεμβάσεις