Συναντήσεις και επισκέψεις του υπ. Βουλευτή Ν.Καρδίτσης του ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ κ. Σωτήρη Τσιώλη

Προτεραιότητα αποτέλεσε για τον υποψήφιο Βουλευτή κ. Σωτήρη Τσιώλη η έναρξη των συναντήσεών του να έχει σημείο εκκίνησης τον Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, Σεβασμιότατο κ.κ. Τιμόθεο καθώς και τον Δήμαρχο του Δήμου Καρδίτσας κ. Φώτη Αλεξάκο.

Η συζήτηση έγινε σε εγκάρδιο κλίμα όπου ο Σεβασμιότατος κ.κ. Τιμόθεος μεταξύ άλλων τόνισε την ανάγκη ανανέωσης του πολιτικού σκηνικού με νέους ανθρώπους ,νέες ιδέες και αναπτυγμένο έντονα το συναίσθημα της βοήθειας στον συνάνθρωπο, μιας και οι καιροί το κρίνουν πλέον ως επιτακτική ανάγκη .

O

Ο κ. Τσιώλης συμφώνησε απόλυτα και τόνισε ότι τα παραπάνω μπορούν να επιτευχθούν μέσω του ήθους, της εμπειρίας, της εργατικότητας και κυρίως της ειλικρίνειας που πρέπει να διακατέχουν τον κάθε αντιπρόσωπο του λαού.

Στη συνέχεια ο κ. Τσιώλης είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Φώτη Αλεξάκο όπου και συζητήθηκαν κυρίως τα διάφορα προβλήματα του Δήμου όπου και ο κ. Τσιώλης δίδοντας τη δέουσα προσοχή δεσμεύτηκε με την εκλογή του ότι θα ασκήσει κάθε πίεση έτσι ώστε από κοινού να δοθεί η άμεση επίλυσή τους.

Παράλληλα ο υποψήφιος Βουλευτής κ. Τσιώλης ξεκινώντας έμπρακτα τα όσα δεσμεύτηκε δήλωσε ότι με μεγάλη χαρά θα συμμετέχει και ο ίδιος στην εκστρατεία που επρόκειτο να γίνει εκ μέρους του Δήμου Καρδίτσας και αφορά την εθελοντική καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων της πόλης, Καρδίτσα-Νοιάζομαι- Συμμετέχω την Κυριακή 18/1/2015 στο Αθλητικό Πάρκο και ώρα 10.15πμ .

 

Συναντήσεις και επισκέψεις του υπ. Βουλευτή Ν.Καρδίτσης του ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ κ. Σωτήρη Τσιώλη

Θεσσαλία, Πρώτο Θέμα |