Πρωτοβουλία εξωραϊσμού του 20ού Δημοτικού Σχολείου

Επιχείρηση εξωραϊσμού του σχολείου τους ολοκληρώνουν σήμερα, γονείς εκπαιδευτικοί, αλλά και οι μαθητές του 20ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου Η πρωτοβουλία ανήκει στο σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 20ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου, ο οποίος ανέλαβε την προσπάθεια δημιουργίας τοιχογραφίας στον πεζόδρομο Τάκη Οικονομάκη και της οδού Ογλ, παρεμβαίνοντας σε μέρος του εξωτερικού τοίχου του κτιρίου, όπου συνήθως γράφονται συνθήματα και γίνονται φθορές.

Οι λιλιπούτιοι μαθητές αρπάζουν τα πινέλα και τα χρώματα και αφήνουν ελεύθερο το ταλέντο τους για να βάψουν τα σχέδια της τοιχογραφίας που με πολύ μεράκι και γούστο σχεδίασε ο Σύλλογος Γονέων του 20ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου, ο οποίος και ανέλαβε το κόστος των παρεμβάσεων και των υλικών. Επίσης, ευχαριστούμε θερμά για την ευγενική προσφορά των Αφων Πασχαλόπουλου.

Την αμέριστη συμπαράσταση στο εγχείρημα αυτό δίνουν ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Τέκος Γεώργιος αλλά και ο Σύλλογος Διδασκόντων που μαζί με τους μαθητές τους κατακλύζουν την αυλή και παίρνουν μέρος στη ζωγραφική του τοίχου.

Διαμορφώνεται έτσι ένα καλύτερο αισθητικά περιβάλλον, ενώ μέσα από την ενέργεια αυτή αναδύεται η σημασία της πρωτοβουλίας για μια σχολική παρέμβαση, η συλλογικότητα και η δημιουργικότητα.

Τα παιδιά το χαίρονται πάρα πολύ, ενώ σίγουρα θα σέβονται πολύ περισσότερο το χώρο του σχολείου τους καθώς πρόκειται για δική τους δουλειά.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 20ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥ

Πρωτοβουλία εξωραϊσμού του 20ού Δημοτικού Σχολείου