ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας : Έκτακτη Συνεδρίαση Νομαρχιακής Συνέλευσης (ΝΟ.Σ.)

Έκτακτη Συνεδρίαση Νομαρχιακής Συνέλευσης (ΝΟ.Σ.)

Εκδήλωση Γραμματείας Παραγωγικών Φορέων Ν.Δ. και ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας

 

Η Νομαρχιακή Συνέλευση (ΝΟ.Σ.) Μαγνησίας θα πραγματοποιήσει έκτακτη συνεδρίαση την Τετάρτη 10 Μαΐου 2017 και ώρα 18:00, στο ξενοδοχείο Volos Palace Hotel, (Ξενοφώντος & Θράκων, Βόλος) παρουσία του κ. Χρίστου Δήμα, Αν. Τομεάρχη Ανάπτυξης και Βουλευτή Κορινθίας.

 

Ενημερωτικά κατά την προσέλευσή τους τα μέλη παρακαλούνται να έχουν μαζί τους την κάρτα μέλους της Νέας Δημοκρατίας ή εναλλακτικά να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στη γραμματεία.

 

Σύσκεψη ΝΟ.Σ. συγκαλεί η ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας προκειμένου να συζητηθούν οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.  Η Νομαρχιακή Συνέλευση συνέρχεται τακτικά μια φορά το χρόνο και έκτακτα ύστερα από απόφαση της Γραμματείας Οργανωτικού. Η ΝΟ.Σ. συγκαλείται για την συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί τοπικών οργανωτικών θεμάτων, όπως επίσης και επί θεμάτων οικονομικής, κοινωνικής και πολιτιστικής ανάπτυξης της περιοχής ευθύνης της.
Επίσης, την Τετάρτη 10 Μαΐου 2017 στις 19:00 στο ξενοδοχείο Volos Palace Hotel, (Ξενοφώντος & Θράκων, Βόλος) θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση ’Επανεκκίνηση της πραγματικής οικονομίας και χρηματοπιστωτικός τομέας – Προκλήσεις και προτάσεις για έξοδο από την κρίση’’ σε συνδιοργάνωση της Γραμματείας Παραγωγικών Φορέων της Ν.Δ. και του Τομέα Δράσης Οικονομίας της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας.

 

Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι:

ο κ. Χρίστος Δήμας, αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης και Βουλευτής Κορινθίας, που θα παρουσιάσει το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για την έξοδο από την κρίση,

 

 

ο κ. Μανώλης Γραφάκος, αν. Γραμματέας Προγράμματος,  θα παρουσιάσει το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για τα Κόκκινα Επιχειρησιακά Δάνεια και

 

ο κ. Ιωάννης Ρουκάς, Οικονομολόγος,  θα παρουσιάσει επιλεγμένες και πραγματικές περιπτώσεις Κόκκινων Επιχειρησιακών Δανείων (case studies) που αντιμετωπίστηκαν στη βάση των προτάσεων της Νέας Δημοκρατίας.

 

Μετά την ολοκλήρωση των παρουσιάσεων, οι εκπρόσωποι των φορέων αλλά και όλοι οι παρευρισκόμενοι, θα έχουν την δυνατότητα παρεμβάσεων και υποβολής ερωτήσεων.

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟ.Δ.Ε. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ  Β.  ΝΤΑΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας : Έκτακτη Συνεδρίαση Νομαρχιακής Συνέλευσης (ΝΟ.Σ.)

Μαγνησία, Πρώτο Θέμα |