Συνεχίζονται οι συναντήσεις και επισκέψεις του υπ. Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ κ. Σωτήρη Τσιώλη

Οι επισκέψεις του υπ. Βουλευτή κ. Σωτήρη Τσιώλη συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς στα πλαίσια της πόλης της Καρδίτσας όπου μέσα σε φιλικότατο κλίμα διεξάχθηκε η συνάντησή του με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Τσιάκο Βασίλη. Τα προβλήματα του Νομού και κυρίως του ορεινού όγκου αυτού απασχόλησαν το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης.

Η λειψυδρία, τα προγράμματα μεγάλων έργων άρδευσης που καθυστερούν στην έκβαση τους οι δυσκολίες στην ένταξή τους προς χρηματοδότηση καθώς και αρκετά άλλα σημαντικά θέματα που απασχολούν το Νομό μας. Δεσμεύτηκε ο κ. Τσιώλης ότι θα αποτελέσουν πρωταρχική προτεραιότητά του κατά την εκλογή του, διότι όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο υπ. Βουλευτής την επόμενη μέρα των εκλογών θα πρέπει να δούμε τον κόσμο που μας υποστήριξε στα μάτια και να αποδείξουμε όλα όσα προεκλογικά του τάξαμε.

Στη συνέχεια στο πρόγραμμα συναντήσεων του υπ. Βουλευτή κ. Σωτήρη Τσιώλη συμπεριλήφθηκε ότι άπτεται στον ευαίσθητο τομέα της παιδείας. Πραγματοποίησε συνάντηση με τους εργαζόμενους της Α΄θμιας εκπαίδευσης καθώς και τον Διευθυντή της Β΄θμιας εκπαίδευσης, κ. Καρανίκα Θωμά και τους εργαζόμενους στον χώρο αυτής.

Ακούγοντας τα προβλήματα που του εξέφρασαν με μεγάλη προσοχή ο κ. Τσιώλης και με μοναδικό γνώμονα την μόρφωση και επαγγελματική κατάρτιση των νέων του Νομού μας μιας και ο ίδιος αν και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου συνεχίζει ακόμη τις σπουδές του, απάντησε με ειλικρίνεια και καθαρότητα στα ερωτήματα που τέθηκαν και τα οποία κατά την γνώμη του μπορούν να επιτευχθούν αποκλειστικά και μόνο μέσα σε κλίμα άψογης συνεργασίας , σταθερότητας και ασφάλειας για τον τόπο.

Συνεχίζονται οι συναντήσεις και επισκέψεις του υπ. Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ κ. Σωτήρη Τσιώλη

Θεσσαλία |