Κάλεσμα των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων Μαγνησίας

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ   ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ   ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ  ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΙΚΑ – ΔΗΜΟΣΙΟΥ–  OAEE(ΤΕΒΕ – ΤΣΑ) – ΝΑΤ – ΟΑΕΕ(ΤΑΕ) – ΝΑΤ – ΑΓΕΤ

 

Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις Μαγνησίας μπροστά στην ανάγκη για την καλύτερη οργάνωση και τη συμμετοχή των συνταξιούχων της περιοχής, στην Πανελλαδική Πανσυνταξιουχική Συγκέντρωση που θα γίνει στις 13 Ιούνη, στη Θεσσαλονίκη, στις 11 π.μ., στο Αγαλμα Βενιζέλου με τη συμμετοχή συνταξιουχικών οργανώσεων από τη Θεσσαλία, την Ήπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη, πραγματοποίησαν σήμερα σύσκεψη στο Ε.Κ.Β., στην οποία εγκρίθηκε το πρόγραμμα δράσης.

Στα πλαίσια αυτής της προετοιμασίας και δράσης θα διοργανώνονται  καθημερινές εξορμήσεις, τις περιοδείες και την αφισοκόλληση στα ΚΑΠΥ, στα καφενεία, στα στέκια που συχνάζουν οι συνταξιούχοι και θα μοιράζεται η ανακοίνωση με το κάλεσμα της ΣΕΑ που πρέπει να φτάσει σε όλους τους συνταξιούχους της Μαγνησίας. Με σκοπό να συμμετέχουν οι περισσότεροι συνταξιούχοι στην κινητοποίηση και να ενημερωθούν για τις διεκδικήσεις του συνταξιουχικού κινήματος.

Οι συνταξιούχοι διεκδικούν: Την απόδοση στο ακέραιο κύριων και επικουρικών συντάξεων, του ΕΚΑΣ, των μερισμάτων, την επαναφορά της 13ης και της 14ης σύνταξης, τις παροχές στη δημόσια Υγεία, την άμεση έκδοση και καταβολή των συντάξεων που εκκρεμούν. Παλεύουν για την κατάργηση όλων των αντιασφαλιστικών, αντιλαϊκών και φορομπηχτικών νόμων, για την ανακεφαλαιοποίηση των ασφαλιστικών ταμείων.

Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις Μαγνησίας καλούν όλους τους συνταξιούχους της περιοχής Μαγνησίας να δηλώσουν συμμετοχή τους στις αντίστοιχες διοικήσεις των συλλόγων για την καλύτερη οργάνωση της κινητοποίησης. Τα λεωφορεία για την μετακίνηση των διαδηλωτών είναι δωρεάν και η αναχώρηση τους θα γίνει στις 7:30 π.μ. από το Δημαρχείο Βόλου.

Να δηλώσετε την  συμμετοχή σας στα τηλεφωνά:

ΙΚΑ 24210-31307, ΔΗΜΟΣΙΟΥ 24210-30472, ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ-ΤΣΑ) -24210-23789, ΟΑΕΕ(ΤΑΕ) 24210-38663, ΝΑΤ 24210-21102, ΑΓΕΤ 24210-33863

 

 

Οι Διοικήσεις

 

φωτο αρχειου

Κάλεσμα των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων Μαγνησίας

Μαγνησία, Πρώτο Θέμα |