ΕΚΒ: Σε ολισθηρό μνημονιακό κατήφορο η Κυβέρνηση

 

Με αφορμή την κατάθεση στη Βουλή της τροπολογίας για την ψήφιση των υπολειπόμενων προαπαιτούμενων από το Εργατικό Κέντρο Βόλου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Ο μνημονιακός «Μινώταυρος», που κατατρώγει τα εργασιακά, συνταξιοδοτικά και ασφαλιστικά δικαιώματα των Ελλήνων δεν «χόρτασε»! Οι Δανειστές ζητούν κι άλλο αίμα και η υποτελής στις αξιώσεις τους Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σπεύδει να τους ικανοποιήσει με «βροχή» τροπολογιών, για την ψήφιση των υπολειπόμενων προαπαιτούμενων, προκειμένου να κλείσει η  β’ αξιολόγηση!

Με τις τροπολογίες αυτές –που, σημειωτέον καθ’ εαυτές ευτελίζουν τις Κοινοβουλευτικές διαδικασίες– η Συγκυβέρνηση καταφέρει, μεταξύ άλλων, ακόμη βαρύτερο χτύπημα στους συνταξιούχους, ενώ διαψεύδει τον ίδιο τον εαυτό της, αφήνοντας κυριολεκτικά στον αέρα την επαναφορά των Συλλογικών Συντάξεων!

Μια απίστευτη κοροϊδία των εργαζόμενων, των συνταξιούχων και της Ελληνικής Κοινωνίας, από μια Κυβέρνηση που, στον ολισθηρό μνημονιακό της κατήφορο, δείχνει να έχει περιπέσει σε επικίνδυνο, vertigo!»

ΕΚΒ: Σε ολισθηρό μνημονιακό κατήφορο η Κυβέρνηση

Μαγνησία, Πρώτο Θέμα |