Αθλητικό καλοκαίρι 2017 από τον Δήμο Βόλου

 Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για το αγαπημένο πρόγραμμα των μικρών δημοτών μας. Παιχνίδι, αθλητισμός, ψυχαγωγία πρωταγωνιστούν σε ένα από τα πιο διαδεδομένα προγράμματα ελεύθερου χρόνου και αναψυχής.

Από το πρωί μέχρι το μεσημέρι σε δύο δεκαήμερες περιόδους (Δευτέρα έως Παρασκευή) παιδιά ηλικίας 7-12 ετών (1η έως 6η δημοτικού) παίζουν, αθλούνται και διασκεδάζουν.

Το πρόγραμμα που ξεκίνησε το 2004 και έγινε θεσμός, που αγαπήθηκε από γονείς και παιδιά, θα πραγματοποιηθεί και φέτος με την ίδια φροντίδα και μεράκι για τους μικρούς φίλους μας.

Το πρόγραμμα πραγματοποιεί η Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου με την πολύτιμη συμβολή της Διεύθυνσης Αρχείων Μουσείων και Βιβλιοθηκών του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ και αθλητικών συλλόγων του Δήμου Βόλου.

Η πρώτη περίοδος θα πραγματοποιηθεί από τις 21/6 – 1/7 και η δεύτερη από 4/7 – 15/7

Από τις 6/6 έως 10/6 θα πραγματοποιηθούν οι εγγραφές για την Α΄ περίοδο και από τις 13/6 έως και τις 17/6 οι εγγραφές για τη Β΄ περίοδο

 

Πληροφορίες: Γραφεία Διεύθυνσης Αθλητισμού, Μεταξουργείο Ν. Ιωνίας Αναπαύσεως – Καραμπατζάκη, τηλ: 2421071770 και στη σελίδα www.doepap.gr

Αθλητικό καλοκαίρι 2017 από τον Δήμο Βόλου