Έκρυβαν ενάμισι κιλό ηρωίνης σε αντλία νερού στη Λάρισα

 

 

Σάρωσαν κάθε ιδιοκτησία δυο Ελλήνων ηλικίας 58 και 57 χρόνων στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι «ξεσκόνισαν» τα σπίτια τους, τα αγροκτήματα και τα αυτοκίνητά τους για να βρουν τη μεγάλη ποσότητα ηρωίνης που σκόπευαν να διακινήσουν.

Μια αντλία νερού ήταν η «καβάντζα» όπου έκρυβαν συσκευασίες με ηρωίνη σε μορφή βράχου και σκόνης συνολικού βάρους 1.541,8 γραμμαρίων, 153 ναρκωτικά χάπια χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή και δύο ζυγαριές ακριβείας μαζί με ένα κατσαβίδι με υπολείμματα ηρωίνης. Στα σπίτια και το αγρόκτημα, βρέθηκαν πλήθος κενές νάιλον συσκευασίες, 184 γραμμάρια χύμα καπνού και ένα πακέτο τσιγάρων χωρίς την ένσημη ταινία φορολόγησης, ένας γεμιστήρας υποπολυβόλου χωρίς φυσίγγια και ένα στιλέτο.

Μάλιστα, στο σπίτι του ενός συνελήφθη και μια 24χρονη Ελληνίδα. Τα Ι.Χ. αυτοκίνητα του 57χρονου και του 58χρονου κατασχέθηκαν μαζί με 650 ευρώ, 12 χαρτονομίσματα Αλβανίας, Σερβίας και Βουλγαρίας και τέσσερα κινητά και οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας που άσκησε σε βάρος τους δίωξη κατά περίπτωση για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών, περί όπλων και του Τελωνειακού Κώδικα.

 

Πηγή: Protothema.gr

 Έκρυβαν ενάμισι κιλό ηρωίνης σε αντλία νερού στη Λάρισα

Ελλάδα, Θεσσαλία |