Εξιχνιάστηκαν (17) περιπτώσεις κλοπών που διαπράχθηκαν σε Ν.Αγχίαλο και Βελεστίνο

Εξιχνιάστηκαν (17) περιπτώσεις κλοπών, τετελεσμένων και σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν στις ευρύτερες περιοχές της Νέας Αγχιάλου και του Βελεστίνου Μαγνησίας

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο 20χρονων υπηκόων Αλβανίας

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική και συντονισμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Ρήγα Φεραίου και την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, (17) συνολικά περιπτώσεις κλοπών, τετελεσμένων και σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν στις ευρύτερες περιοχές της Νέας Αγχιάλου και του Βελεστίνου Μαγνησίας.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο 20χρονων αλλοδαπών, υπηκόων Αλβανίας.

Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες της (30-05-2017), οι δύο ομοεθνείς, κινούμενοι με δίκυκλη μοτοσικλέτα στις προαναφερόμενες περιοχές, διέπραξαν (12) κλοπές και (5) απόπειρες κλοπών σε καταστήματα, ιδιοκτησίας δεκαέξι ημεδαπών και μίας υπηκόου Βουλγαρίας, από τα οποία αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των (870) ευρώ και ένα φορητό υπολογιστή ( tablet ).

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού για τυχόν εμπλοκή των δραστών σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

Εξιχνιάστηκαν (17) περιπτώσεις κλοπών που διαπράχθηκαν σε Ν.Αγχίαλο και Βελεστίνο

Μαγνησία, Πρώτο Θέμα |