Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2017 στην Αγριά

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2017 στην Αγριά, το οποίο χαρίζει ξεχωριστές στιγμές καλλιτεχνικής έκφρασης με ποικίλες εκδηλώσεις που θα ομορφύνουν τα καλοκαιρινά μας βράδια. Μ ένα πλούσιο Πρόγραμμα Καλοκαιρινών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων, που διοργανώνει ο Τομέας Νεότητος και Πολιτισμού του Ι.Ν.Αγ.Γεωργίου Αγριάς, ο Δήμος Βόλου μαζί με άλλους τοπικούς φορείς, σε μια προσπάθεια καταπολέμησης της δύσκολης καθημερινής πραγματικότητας, με «αντίδοτο» πραγματικές «ανάσες» πολιτισμού σ’ ένα μοναδικά όμορφο περιβάλλον.
Στόχος μας, είναι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες και ποιοτικότερες Πολιτιστικές Εκδηλώσεις!
Το Πρόγραμμα των Εκδηλώσεων διαμορφώθηκε έτσι, ώστε να καλύπτει μία ευρεία γκάμα απαιτήσεων: Από θεατρικές παραστάσεις, λογοτεχνικές βραδιές, εκθέσεις ζωγραφικής, φωτογραφίας μέχρι χορευτικές, αθλητικές και μουσικές εκδηλώσεις με καταξιωμένους καλλιτέχνες, που είναι βέβαιο, πως θα συντροφεύσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τις καλοκαιρινές μας βραδιές. Φέτος, ταιριάξαμε το Πολιτισμό με την Κοινωνική Αλληλεγγύη, προσδοκώντας να στείλουμε πολλαπλά μηνύματα! Στηρίξαμε τους ντόπιους “δικούς” μας καλλιτέχνες. Για μια ακόμη φορά κάναμε πράξη το “Ολοι μαζί Μπορούμε”».
Έτσι την Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017 στο Τσαρδάκι κάτω από τον Ι.Ν.Αγ.Γεωργίου Αγριάς στις 9.00 το βράδυ, έχουμε μια μουσική εκδήλωση με τίτλο: «Μουσικές ακροδένονται …δίπλα στη θάλασσα», ένα πρόγραμμα γεμάτο αγαπημένα τραγούδια που έμειναν ριζωμένα μέσα μας στα χρόνια, από την Μαρία Καργαδούρη στο τραγούδι, τον Αστέρη Βαρβέρη στην ηλεκτρική κιθάρα και τον Γιάννη Κολοβό στο κοντραμπάσο που μας έρχονται από την Θεσσαλονίκη. 
«Ακρόδεσμος» το όνομα του σχήματος μιας και τρείς γενιές μουσικών ενώθηκαν, δέθηκαν σαν κόμπος στο άπειρο της μουσικής για να μοιραστούν μελωδίες από Μάνο Χατζιδάκη,Νικόλα Άσημο, Αλκίνοο Ιωαννίδη,Λουκιανό Κηλαηδόνη μέχρι τoυς Sting, Amy Winehouse ,Cure, Michael Jackson, Beatles και άλλους πολλούς.

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2017 στην Αγριά

Μαγνησία, Πολιτισμός, Πρώτο Θέμα |