Με την άδεια της Πολιτείας οι προπονητές του ΣΕΓΑΣ στα σχολεία της χώρας για την ανεύρεση ταλέντων

 

Την παρουσία των προπονητών στίβου στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όλης της χώρας εξασφάλισε για μία ακόμη χρονιά ο ΣΕΓΑΣ. Το υπουργείο Παιδείας απέστειλε νωρίτερα από κάθε άλλη φορά στην ομοσπονδία τη σχετική άδεια, προκειμένου να ξεκινήσει ο προγραμματισμός και η υλοποίηση του προγράμματος.

Οι 625 προπονητές όλης της χώρας θα έχουν την δυνατότητα όχι μόνο να μιλήσουν στους μαθητές όλων των βαθμίδων, αλλά να τους ωθήσουν προς τον κλασικό αθλητισμό. Στο πλαίσιο των δράσεων είναι δυνατή τόσο η θεωρητική ενημέρωση, όσο και η πρακτική (π.χ kids athletics), μέσα από την οποία οι προπονητές θα προχωρούν στην ανεύρεση ταλέντων.

Ο στίβος για μια ακόμη χρονιά θα είναι στις αυλές των σχολείων και θα έχει την δυνατότητα να δώσει το ερέθισμα του αθλητισμού σε χιλιάδες μικρά παιδιά. Χαρακτηριστικό είναι πως τα τελευταία χρόνια, χάρη στο πρόγραμμα kids athletics, αλλά και την παρουσία προπονητών στα σχολεία, έχει επιτευχθεί η αύξηση της έκδοσης νέων δελτίων σε σωματεία όλης της χώρας.

Με την άδεια της Πολιτείας οι προπονητές του ΣΕΓΑΣ στα σχολεία της χώρας για την ανεύρεση ταλέντων