Νίκες για νεανίδες και κορασίδες της Αργούς

Σε αγώνα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος νεανίδων που έγινε το Σάββατο στις Λιβανάτες, οι νεανίδες της ΑΡΓΟΥΣ είχαν εύκολο απόγευμα απέναντι στην ομάδα του Κύνου και επικράτησαν εύκολα με 3-0 σετ, διατηρώντας το μέχρι τώρα αήττητο της ομάδας.

Τα σετ: 11-25 , 13-25, 10-25.

ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ: (ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ-ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ) ΣΟΥΦΛΗ, ΓΕΩΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΕΙΜΑΡΑ, ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ, ΑΜΥΓΔΑΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΝΕΛΛΟΥ, ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ ΚΑΛΑΠΟΔΑ, ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ, ΚΑΜΙΝΑΡΗ, ΠΑΠΑΡΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ Α.

Εύκολα οι κορασίδες

Σε αγώνα πρωταθλήματος κορασίδων που έγινε στο κλειστό ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ , η ΑΡΓΩ δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει την ομάδα του ΓΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ με 3-0 σετ. Η βολιώτικη ομάδα ήταν καλύτερη σε όλους τους τομείς και πήρε δίκαια το ροζ φύλλο αγώνα.

Τα σετ: 11-25, 13-25, 10-25.

ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ: (ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ-ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ) ΚΑΣΙΟΥΡΑ, ΠΑΙΛΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ Μ., ΧΕΙΜΑΡΑ, ΚΑΜΙΝΑΡΗ, ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ, ΠΑΠΑΡΑ, ΠΟΛΥΖΩΗ, ΚΑΛΑΠΟΔΑ, ΑΜΥΓΔΑΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΕΩΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ ΑΝ., ΣΟΥΦΛΗ, ΠΩΠΟΥ.

Ηττα για τους εφήβους

Μακριά από τον καλό τους εαυτό και με ελλείψεις στη σύνθεση της ομάδας, οι έφηβοι της ΑΡΓΟΥΣ γνώρισαν την ήττα στην έδρα τους από την ομάδα του ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΜΕ 3-0 σετ. Η ομάδα της Καρδίτσα ήταν καλύτερη και πιο πλήρης σε όλες της γραμμές της και πήρε δίκαια το ροζ φύλλο αγώνα. Η ΑΡΓΩ δεν κατάφερε να πιάσει ρυθμό στο παιχνίδι της, παρά μόνο στο τρίτο σετ, όπου οι δύο ομάδες πήγαιναν μαζί στο σκορ μέχρι 21-21, όταν απανωτά λάθη στην υποδοχή και έλλειψη συγκέντρωσης έδωσαν το σετ στην ομάδα της Καρδίτσας.

Τα σετ: 15-25, 17-25, 22-25.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΡΓΩ: (Γεωργουλάς Σ.) Πασχαλίδης Α, Σίμος Δ, Φιλιππίδης Β., Λημνιώτης Χ., Λεμονής Α., Καπλάνης Α., Αγκόλι Λ. (L), Βλότσος Ε., Βυσαρίου Α.

4 στην Προεθνική

Τέσσερα κορίτσια της ΑΡΓΟΥΣ κλήθηκαν από τους ομοσπονδιακούς προπονητές στην πρώτη συγκεντρωτική της προεθνικής παγκορασίδων Θεσσαλίας.

Πρόκειται για τις: ΠΑΠΑΡΑ ΕΙΡΗΝΗ, ΚΑΣΙΟΥΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ, ΠΟΛΥΖΩΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

 

Νίκες για νεανίδες και κορασίδες της Αργούς

Αθλητισμός, Βόλευ |