Την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου οι εκλογές του Ολυμπιακού Β.

 

Την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου θα διεξαχθούν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό Βόλου. Η ανακοίνωση: “Η εφορευτική επιτροπή του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 αποτελούμενη από τους κ. Γιώργο Κουσιαρή (Πρόεδρο), Απόστολο Έξαρχο και Δημήτρη Μανίνη (μέλη) ανακοινώνει ότι οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου ΔΣ και εξελεκτικής επιτροπής θα διεξαχθούν την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017 και από ώρες 17:30 έως 20:00 στα γραφεία του Ολυμπιακού Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Οι υποψηφιότητες θα κατατίθενται στον γενικό γραμματέα του συλλόγου κ. Πολυχρόνη Ζάκο (τηλ. 6937441383) μέχρι την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017 στις 12:00.”

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με την λήξη της θητείας του ΔΣ, τα μέλη του  απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου του Α Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 , μετά το πέρας της  Γενικής Συνέλευσης και της ομόφωνης έγκρισης από τα μέλη του συλλόγου τόσο του διοικητικού όσο και του οικονομικού απολογισμου,θελει να ευχαριστήσει όλα τα μέλη που παρευρέθηκαν στην Γενική συνέλευση και  τα οποία συνέβαλλαν με τις τοποθετήσεις τους,  ώστε να γίνει ένας  γόνιμος διάλογος και να ακουστούν ενδιαφέρουσες προτάσεις για την καλύτερη λειτουργία του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου.

Θέλει επίσης να ευχαριστήσει όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που παρευρέθησαν στην συνέλευση και διαχρονικά βοηθούν για την προβολή του Συλλόγου μας.

Τέλος θέλει να ευχαριστήσει όλους τους αθλητικούς φορείς, διαιτητές, κριτές , προπονητές, φιλάθλους και εργαζόμενους στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Βόλου για την άψογη συνεργασία που είχαμε.

Ενημερώνουμε , επίσης , ότι , από σήμερα 24 Οκτωβρίου 2017 έως και 5 Νοεμβρίου 2017 το κεντρικό γήπεδο ποδοσφαίρου του αθλητικού κέντρου στην Άλλη Μεριά θα παραμείνει κλειστό για συντήρηση και επισπορά.

 

 

Με Σεβασμό

 

Ο Πρόεδρος                                               Ο Γραμματέας

 

 

 

Τσεκούρας Νικόλαος                                     Ζάχος Πολυχρόνης

(6979002709)                                                                  (6937441383)

 

Την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου οι εκλογές του Ολυμπιακού Β.