Η Βολιώτικη Χορωδία συμμετέχει στην Συναυλία Αλληλεγγύης για την Μονάδα Αλτσχάιμερ Βόλου

ΒΟΛΙΩΤΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ

ΑΝΕΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1937

Η Βολιώτικη Χορωδία στα 80 χρόνια συνεχούς λειτουργίας της έχει διοργανώσει ή έχει συμμετάσχει δεκάδες φορές αφιλοκερδώς σε συναυλίες φιλανθρωπικού χαρακτήρα, για την ενίσχυση συλλογικοτήτων και φορέων που ασχολούνται με ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Την ερχόμενη Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017, ώρα 20:00 (8:00 μμ), στο Θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας, η Βολιώτικη Χορωδία, υπό την διεύθυνση της μαέστρου Στάσας Τζάλλα, συμμετέχει μετά χαράς στην Συναυλία Αλληλεγγύης για την Μονάδα Αλτσχάιμερ Βόλου, μαζί με την Πολυφωνική Χορωδία Δήμου Βόλου, άλλα χορωδιακά σχήματα και διακεκριμένους βολιώτες καλλιτέχνες του τραγουδιού – Κατερίνα Αποστολοπούλου, Τζένη Χατζηδήμου, Ευάγγελος Κακάλιας, Ιορδάνης Παπάζογλου. Στο πιάνο συνοδεύουν οι εξαίρετες πιανίστες Νεκταρία Παπαδημητρίου, Κερασία Σιάρρα, Εύη Κανελλοπούλου.

Η Βολιώτικη Χορωδία καλεί τα μέλη, τους φίλους της και όλο το κοινό του Βόλου να παρακολουθήσουν την συναυλία, ενισχύοντας μ’ αυτόν τον τρόπο το σπουδαίο και δύσκολο έργο της Μονάδας Αλτσχάιμερ Βόλου. Τιμή εισόδου 5 €υρώ.

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                       Η Γραμματέας

 

Χαράλαμπος Σκυργιάννης                                Αποστολία Βολιώτη

 

 

Η Βολιώτικη Χορωδία συμμετέχει στην Συναυλία Αλληλεγγύης για την Μονάδα Αλτσχάιμερ Βόλου

Μαγνησία, Πολιτισμός, Πρώτο Θέμα |