Κεντροαριστερά: Κοινό στοίχημα όλων των υποψηφίων η συμμετοχή

 

Και οι εννέα υποψήφιοι αρχηγοί του νέου φορέα καλούν τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες

«Οι πολίτες πρέπει να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους και να στείλουν ένα ισχυρό μήνυμα ανατροπής του σημερινού πολιτικού σκηνικού» δηλώνει η Φώφη Γεννηματά. «Με τη μαζική παρουσία τους την Κυριακή στις κάλπες θα στείλουν μήνυμα ελπίδας και αυτοπεποίθησης επισημαίνει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ .

«Δεν έχουμε άλλο χρόνο, λοιπόν, πρέπει να συγκρουστούμε με το σάπιο καθεστώς της αναξιοκρατίας. Να δημιουργήσουμε πλειοψηφικές συμμαχίες για γρήγορες και μεγάλες αλλαγές» αναφέρει στη δική του «πρόσκληση» προς τους πολίτες ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Νίκος Ανδρουλάκης: « Η προσπάθεια λοιπόν που κάνουμε δεν είναι κομματική, δεν είναι προσωπική. Η προσπάθεια που κάνουμε είναι εθνική πάνω από όλα. Εάν αποτύχουμε, η κοινωνία τα επόμενα χρόνια θα είναι μια γερασμένη χώρα με τεράστιες κοινωνικές ανισότητες».

Γιώργος Καμίνης: «Την Κυριακή δεν πάμε να ψηφίσουμε μόνο ένα πρόσωπο. Η ψήφος είναι δήλωση και πολιτική πράξη ότι δημιουργούμε διέξοδο, αλλαγή στο διχαστικό δίπολο Ν.Δ.- ΣΥΡΙΖΑ, που καθηλώνει τη ζωή της χώρας και καθυστερεί την ανάπτυξη».

Γιάννης Μανιάτης: «Την Κυριακή κάνουμε την ανατροπή. Επιλέγουμε νέα ηγεσία και βάζουμε τέλος στη στασιμότητα του 7% της παράταξής μας! Στις 12 Νοεμβρίου πάμε #Μαζί_Μπροστά»

Γιάννης Ραγκούσης: Την Κυριακή εσείς αποφασίζετε. Είμαστε πλειοψηφία όσοι θέλουμε μια απελευθερωμένη από τη Νέα Δημοκρατία παράταξη, αρκεί να έρθετε να ψηφίσετε. Πρέπει να πάμε στον δρόμο που πορεύονται οι Ισπανοί, οι Πορτογάλοι και οι Γερμανοί Προοδευτικοί.

Την ανάγκη οι πολίτες να κινητοποιηθούν επισημαίνουν στις τελευταίες παρεμβάσεις τους και οι Απόστολος Πόντας, Κωνσταντίνος Γάτσιος και Δημήτρης Τζιώτης.

Πηγή: protothema.gr

 

Κεντροαριστερά: Κοινό στοίχημα όλων των υποψηφίων η συμμετοχή

Ελλάδα |