Το πρωτοχρονιάτικο παραμύθι της Α.Θάνου αγκαλιά αλληλεγγύης για την «Κιβωτό»

Το πρωτοχρονιάτικο παραμύθι της Α.Θάνου αγκαλιά αλληλεγγύης για την «Κιβωτό»

Ένα βιβλίο «Ο Αη Βασίλης, οι φεγγαρένιοι μανδύες κι ένα μυστικό» της Αγγελικής Θάνου γίνεται  η αφορμή  προσφοράς   με δέκτη την «Κιβωτό  του Κόσμου» Βόλου ,μια νότα Χριστουγέννων ,ένας  κρίκος για γεφύρωση, μοίρασμα και επικοινωνία ανθρώπων !

 

Τα μέλη του  εθελοντικού  δικτύου  «Μαμάδες της Μαγνησίας» σεβόμενα τις αρχές και τις αξίες που χαρακτηρίζουν τον πολιτισμό μας και με τη στήριξη πάντα ανθρώπων και συλλόγων  της τοπικής μας κοινωνίας υλοποιούμε  πολλά χρόνια τώρα  δράσεις προσφοράς και αγάπης προς τους συνανθρώπους μας και τις κοινωνικές δομές του νομού μας  που λειτουργούν στοχεύοντας  στην   ανακούφιση  ενήλικων και παιδιών   που βρίσκονται σε πραγματική ανάγκη και οι οποίοι δικαιούνται μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

To  δίκτυό μας ,λοιπόν , οι «Μαμάδες της Μαγνησίας»  προσκαλεί εσάς τις μανούλες μέλη του ,την τοπική κοινωνία ,γονείς ,κηδεμόνες, φιλαναγνώστες και όλα τα παιδιά  να στηρίξετε με την παρουσία σας μια κίνηση πολιτισμού και αγάπης   που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017,  ώρα 13.00,  στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων  ,«Στοά Τέχνης», στον  Πολυχώρο Τσαλαπάτα ,με αφορμή την παρουσίαση του  μαγικού πρωτοχρονιάτικου παραμυθιού της Αγγελικής Θάνου «Ο Αη Βασίλης, οι φεγγαρένιοι μανδύες κι ένα μυστικό» ,τα  έσοδα των πωλήσεων του  οποίου  θα προσφερθούν με αγάπη και σεβασμό από τη συγγραφέα για τους σκοπούς του φιλανθρωπικού ιδρύματος της πόλης μας ,της «Κιβωτού του Κόσμου».

Η εκδήλωση  αποτελεί συνδιοργάνωση των  εκδόσεων  ΗΡΑ Εκδοτική, της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βόλου, του εθελοντικού δικτύου «Μαμάδες της Μαγνησίας» και του εργαστηρίου δημιουργικής απασχόλησης  παιδιών η «Καμινάδα».

Με εορταστική ατμόσφαιρα, μουσική, αφήγηση ,τραγούδι, εικόνες και κάλαντα που είναι οι προάγγελοι των χαρμόσυνων νέων των Χριστουγέννων  θα γίνει η υποδοχή  μικρών  και μεγάλων.

Θα πραγματοποιηθεί  με προβολή βίντεο η παρουσίαση του έργου  της «Κιβωτού του Κόσμου»  Βόλου από την κ. Κατερίνα Μαρτίνη, διευθύντρια της δομής.

 Οι μικροί επισκέπτες θα έχουν την τιμητική τους!

Το δίκτυο «Μαμάδες της Μαγνησίας» θα προσφέρει στη διευθύντρια της «Κιβωτού του Κόσμου» Βόλου,έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή για τις λειτουργικές ανάγκες του ιδρύματος και στα φιλοξενούμενα παιδιά της «Κιβωτού  του Κόσμου»  ατομικά σακουλάκια με είδη  προσωπικής υγιεινής (νυχοκόπτη ,αφρόλουτρο, κρεμοσάπουνο ,σαπούνια, μπατονέτες, σφουγγαράκι μπάνιου , χαρτομάντιλα και οδοντόκρεμες) .Επίσης θα δωρίσει στολίδια και  γούρια σε όλα τα παιδιά που θα παρευρεθούν . Και επειδή σίγουρα θα  τους ανοίξει και η όρεξη με όλες αυτές τις ξεχωριστές δράσεις  ,θα τους κεράσουμε ως αντίδωρο της παρουσίας τους τα αγαπημένα τους μπισκότα cookies και καραμέλες!

Ελάτε όλοι ,για να περάσετε μια μέρα γιορτής, μέρα χαράς, μέρα αγάπης, ελπίδας και προσφοράς.

 

Το πρωτοχρονιάτικο παραμύθι της Α.Θάνου αγκαλιά αλληλεγγύης για την «Κιβωτό»